skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
PH Za3 Wint Maar Ligt Wel Uit De Beker!

PH Za3 wint maar ligt wel uit de beker!

Na vorige week nog een loting te moeten doen hadden we dit weekend genoeg vrijwilligers die niet mee wouden doen met dit sterrenteam. Met geldwolf D Periek weer in de gelederen kon het dan ook haast niet mis gaan vandaag. Tot z’n eigen verrassing begon die wel op de bank.
We begonnen in de volgende opstelling
Wouter Jelle Dennis Thijs ( 60 Joost )Twan Philip Ruud Nick Robin( 45 Tim ) Bart (45 Dewi )Jeroen  ( 45 Gijs ).
We begonnen goed aan de wedstrijd en hadden de overhand. Dit resulteerde in veel balbezit en een paar kleine kansen. Met veel geduld en goed rond spelen van de bal kon het  dan ook niet anders dat daar dan de eerste goal uit kwam door Bart 0-1. Maar kort daarna schoot Achilles toch knap de 1-1 tegen de touwen. ( Of was dit toch een bokje van W Haarhuis ). Dit laat ik maar even in het midden. Kort daarop was het rust.
De 2de helft begon een beetje stroef van onze kant maar toch kregen we een grote kans pre pre assist Periek kwam 1 op 1 met de keeper maar hij had het vizier nog niet op scherp staan.Even later was het wel raak Nick mocht de 1-2 aantekenen. Kort daarna viel ook de 1-3 door goed druk zetten kon Jelle van een meter of 20 de bal over de keeper heen pleren. De wedstrijd leek daarna gespeeld maar in een kort tijdbestek kwam Achilles toch nog terug tot 3-3 na 2 x dom bal verlies te lijden werd dit afgestraft. PH trok uit eindelijk toch aan het langste eind door een slap schotje van Nick kwam de bal via de paal terecht bij Joost en zo wonnen we de wedstrijd met 3-4. Koos was tevreden want hierdoor zijn we dus uitgeschakeld voor de beker en hebben we wat extra vrije weekenden tot onze beschikking.
Wist u datjes:
Remco, voormalig beste voetballer van PH, schitterde in afwezigheid vanwege een bruiloft van zijn schoonzusje. Zijn vorige bruiloft in Istanbul beviel hem zo goed, dat hij het dit keer op dezelfde manier wilde vieren. Remco beweerde dat hij dit wilde omdat hij de ‘vingertjes-dans’ zo mooi vond. De aanwezigen kwamen er echter snel achter dat dit een andere reden had, nadat hij alweer zijn 4e colaatje had besteld. Er werd toendertijd namelijk geen alcohol geschonken. Jammer genoeg voor hem wilden de overige dorstige mensen hier niet aan mee doen. Desondanks het mislukte plan, heeft hij het erg leuk gehad!
Grote afwezige bij de wedstrijd was Dijk. De verdediger die bekend staat om zijn vlammend schot was dit keer niet uitgeloot maar had zich geblesseerd afgemeld bij TrainerKoos.
Naar verluidt is de de blessure veroorzaakt door ouderwets slecht stuurwerk na een avondje raken bij Olde. Hoe het met de gezondheid is gesteld van Dijk is nog onduidelijk, geruchten gaan dat de tandenfee een goede avond heeft gehad.
Net als vele ondernemingen en verenigingen, heeft ook PH dankzij de Corona-crisis tegenvallende omzet gedraaid de  afgelopen maanden. Helaas heeft  PH vervolgens nog een tegenslag te verwerken. Zoals bekend is zelfs Jelle aan de vrouw sinds een paar maanden. Nu de competitie weer gestart is, merken we meteen dat dit impact heeft. Waar Jelle normaal als 1 van de laatste geesten de kantine verlaat, ligt dat nu anders. Jelle moet van de vrouw namelijk gewoon thuis eten elke zaterdag om ongeveer 18u. Dit scheelt PH dus de nodige euro’s. Een paar biertjes, veel
Cola, friet met 2 x mayo en 4 kroketten. Dit overheerlijke lijstje laat hij dus elke zaterdag schieten nu om Noodles te kanen samen met z’n nieuwe gezin. Ik heb Jelle wel eens een HSMI-kabel proberen te verkopen, maar tevergeefs. Dat Mau wel family-time weet te verkopen aan onze dusty mogen we gerust verrassend noemen.
Back To Top