skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
PHriendjes En PHriendinnetjes Dag

PHriendjes en PHriendinnetjes dag

Tijdens de PHriendjes en Phriendinnetjes dag opent PH de poorten voor alle jeugd uit Almelo noord!

 

Zaterdag 19 december staat de PHriendjes en PHriendinnetjes dag op het programma.

 

In samenwerking met Tribe Sports en de KNVB organiseren we een activiteit waar alle jeugd t/m 13 van PH aan deelneemt, plus vriendjes en vriendinnetjes die geen lid zijn!

Deze dag beginnen de mini’s t/m de O10 teams om 10:00 tot 12:00 uur, vervolgens komt de O11 t/m O13 van 12:30 tot 14:30 uur. Om op tijd te kunnen starten vragen we iedereen 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

Iedereen die deze dag graag wil voetballen kan deze zaterdag bij PH komen! Ook al heb je nog nooit gevoetbald, dat is helemaal niet erg. Er zijn recreatieve voetbalspelletjes voor ieder wat wils! Qua kledingkeuze is het makkelijk om sportkleren aan te doen. Geen voetbalschoenen, geen probleem! Met normale schoenen kun je ook meedoen.

Twijfel niet en meld je gratis aan voor 15 december door een mail te sturen naar p.bruggeman@sportbedrijfalmelo.nl! Deze leuke dag wordt onvergetelijk en iedereen houdt er een leuk aandenken aan over.

Tot de 19e op de Veenelandenweg 34!

Helaas mogen we de ouders niet ontvangen. Wel zorgt Stefan van Vlijmen voor een mooie fotoreportage die je achteraf op de socials van PH kunt zien.

 

 

Back To Top