skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
PHZA-3 Gaat Voor 3e Kampioenschap Op Rij

PHZA-3 gaat voor 3e kampioenschap op rij

Eindelijk mochten de mannen van succes trainert Koos weer voor het “eggie” spelen. Zoals in elke voorbereiding is het zaak om iedereen zo fit mogelijk te krijgen om voor de start van de competitie met je sterkste 11 spelers te kunnen starten.  Sjoerd is er weer bij na een akelige blessure en Perik is nogmaals terug van vakantie.

Opstelling: Wouter, Jelle, Skup, De Dijk, Rupen, Mas, Doc, Pipo, Periek, Bettus en Joost

Bank: Vuller, Bennie, Lord en De Lange

 

Man of the Match: De Dijk

 

Niets leek PH3 in de weg te liggen voor een ruime overwinning bij de start van de competitie. Koos koos zijn favoriete 11 spelers, graadje of 25 en Lutten die haar 3 bekerwedstrijden had verloren. Kortom: alle ingrediënten aanwezig.

De wedstrijd begon wat aftastend waarin PH3 het meeste balbezit had. De kansen waren er ook voor de bezoekers uit Almelo echter hadden de spitsen het vizier richting het Avonturenpark staan. De scheidsrechter, die overigens prima floot, vergat na 10 minuten een penal te geven voor PH.

Zoals zo vaak valt de goal dan aan de andere kant. Hier waren de mannen van PH3 geen uitzondering op. De fysieke verdediger van Lutten deed een “Van der Vaartje” en plots stond het 1-0 voor de thuisploeg.

Rust.

Koos greep direct hard in en wilde alle 4 de wissels direct inbrengen echter bleek Jansen spoorloos. De Lord had meegekregen dat de bezoekers van Lutten gratis entree kregen  voor het Avonturenpark en hij bleek dus ook in de zweefmolen te zitten.

Met de gebroeders Wennink, De Lange en even later The Lord gooide de trainer het roer om. Dit resulteerde dan ook in veel balbezit voor PH en al direct in het begin een levensgrote voor Vuller na goed voorbereidend werk van Periek. Vuller miste de kans omdat “de bal bleef hangen”. Tjah.

Enkele minuten later wist Vuller wel te scoren na wederom goed bereidend werk van Periek. 1-1!

Diezelfde Periek kreeg een fantastische assist van Jelle om zelf de 1-2 te maken voor PH. De pre-pre-pre assist kwam overigens ook op naam van de buitenspeler.

Naast een paar Kist ballen van Wouter gebeurde er niet veel noemenswaardige momenten meer. PH wint zoals verwacht en aangezien we nu weten wat ongeveer het niveau is kan de plattewagen besteld worden.

 

Wist u datjes:

Na jaren succesvol de selectie te hebben versterkt wordt er inmiddels in de bekende gangen gesproken over de slechtste aankoop in eeuwen voor PH3. Waar trainer Koos in het verleden veel fantastische aankopen heeft weten te realiseren met jongens als Bennie, Boog en zelfs het onmogelijk heeft gepresteerd door Hulsink binnen PH3 te houden, lijkt het er sterk op dat Vuller het tegenovergestelde laat zien. Koos is dat ook niet tevreden over zijn pupil en er hebben al meerdere gesprekken plaatsgevonden tussen de succesvolle trainer en de vroegere vedette. De verwachting is dat trainer Koos in de winterstop Vuller weer wil lozen. Word ongetwijfeld vervolgd.

Een onverwachte wending in het faillissement van Benny’s HSMI zaak. Zijn vrouw Mandy blijkt een crowdfunding gestart te zijn. Haar beweegredenen zijn simpel “mijn dochter en zoon in spé moeten ook te eten hebben”. Benny geeft aan dat na hij de publiciteit heeft gezocht bij Hart van Nederland het hard gaat met de donaties. Zijn doel van €10.000 heeft hij al reeds bereikt. Benny wil graag met het overige geld gaan uitbreiden. “Iedereen heeft toch kabels nodig?” geeft Adje aan.

We blijven even bij Dennis. Hij heeft namelijk om fitter te worden voor de voetbal een “hilthy lifestyle” aangenomen. De salagne (lees: lasagne) heeft plaatsgemaakt voor een maaltijdsalade.

Voormalig beste voetballer van PH probeert momenteel te shinen in Italie. Volgens betrouwbare bronnen probeert hij een nieuw contract te verdienen aangezien zijn uitzicht op speeltijd is geslonken tot onder het 0-punt. Met de al aanwezige Marcel, Pipo, Dokter en de komst van Vuller ziet het er slecht uit voor Bugs. Overigens gaat het shinen in de zon hem nog niet goed af. Op onderstaande foto heeft Bugsie zijn shirt nog aan:

Vers van de pers: de geboorte van Mare! Als allereerst veel geluk, liefde en gezondheid met die kleine grote wonder Mikey & Irene. Je hebt maar 1 taak als vader en dat is die kleine uit de buurt houden bij alles wat luistert naar de naam Jazz Hofland, of zijn vader….

Overigens na enige speurwerk zijn we er ook achter gekomen dat Mike nog niet helemaal zeker weet of dit alles wel het eindstation is. Kijk en oordeel zelf:

 

Zaterdag spelen we thuis tegen Bruchterveld 2, zij verloren de openingswedstrijd met 1-2 van onze Geel-Zwarte vrienden uit Vriezenveen. Bruchterveld, doet mij trouwens denken aan Beschuiten, iemand nog een paar pallets lekker zon-gele Almelose broodschijven nodig?

Periek

Back To Top