skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
PHZA3 Kan Niet Verliezen

PHZA3 kan niet verliezen

Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen FC Eibergen 2 op het programma. Op papier een eenvoudige tegenstander aangezien ze nog maar één keer hadden gewonnen dit seizoen. Helaas was de wedstrijd toch minder eenvoudig dan aanvankelijk werd gedacht. Koos had een masterplan gemaakt en zette iedereen wissel die 5 november een weekend weg was. De volgende spelers mochten aan de aftrap verschijnen:

Wouter; Rupen, Dennis (45. Rik), Sjoerd, Jelle; Twan (60. Dennis), Thijs (45. Nick), Niek; Dewi (45. Robin), Bart (45. Patrick), Tom (45. Xavier).

De mannen van Koos kwamen sterk uit de startblokken. Na een kleine 3 minuten vond Jelle met een geweldige bal de vrijlopende Niek. De flegmatieke middenvelder annex aanvaller bracht de bal voor de goal waarna Twan eenvoudig kon afronden, 0-1. De angst voor een vreselijk pak slaag sloop in de ploeg bij de Eibergenaren en de Catenaccio speelstijl werd uit de tas gehaald. Voor de jonge lezers onder ons: dat is hoe Chelsea tegenwoordig voetbalt, geen aanvallers en louter verdedigers. Het voetbal werd door deze keuze van de thuisploeg er niet beter op. Zelfs de Håland (Dewi) van de 3e klasse kon niet tegen 7 verdedigers op in zijn eentje. Na een half uur kregen de mannen van Koos een vrije bal op 40 meter van de goal, op de rand van de middencirkel. Er stond een heerlijk laag zonnetje waar de keeper van de tegenstander veel last van had. Twan schoot de bal direct op de goal af en de beste man dook gigantisch over de bal heen, 0-2. Op slag van rust kwam Eibergen toch terug in de wedstrijd. Een droog zondagsschot vloog over Wouter via de onderkant van de lat binnen, 1-2. Snel aan de thee lurken.

In de rust had Koos er genoeg van en wisselde 5 man. Het werd er helaas niet beter op. Er werden maar weinig kansen gecreëerd en de scheids begon met de minuut discutabeler te fluiten. Na een half uur kwam toch het moment waar Koos zo bang voor was. Na een snelle combinatie kon Eibergen van dichtbij onhoudbaar inschieten, 2-2. Het laatste kwartier werd er opportunistisch gespeeld door de Almeloërs. Dit leverde in de blessuretijd nog een corner op. De corner werd door Sjoerd na een heerlijke scrimmage binnen getikt, 2-3. De scheids liet nog 5 minuten door voetballen maar de mannen van Koos kwamen niet meer in gevaar. Al met al een eenvoudige overwinning. Zoals Nick zou zeggen: “Hier winnen er maar weinig, lekker boys!”

Jelle

Wistje datjes

Dewi kwam in de kantine met een merkwaardig bericht. Hij had een uitnodiging ontvangen van Katherine Walsh Sporthorses om volgend jaar aan de Kentucky Derby mee te doen. Dewi kon ons echter niet vertellen in welke vorm hij volgend jaar mee gaat doen. We vroegen Katherine voor tekst en uitleg: “Dewi has extreme pace and he’s used to oogkleps”. Wij wensen Dewi succes met de race van zijn leven.

 

 

 

Zoals jullie allemaal weten is Rupen trots op zijn roots in Armenië. Na grondig onderzoek zijn we erachter gekomen dat dit niet helemaal klopt. De rappe linksback blijkt namelijk uit het Verenigd Koninkrijk te komen. Zie onderstaande gelijkenis van betovergrootvader Jonathan Sipaan en Rupen Sipaan.

 

 

 

Afgelopen week kwam er vervelend nieuws van onze eigen man van glas binnen. Jeroen Hulsink heeft te veel last van vocht in zijn knie en zal hoogstwaarschijnlijk dit seizoen niet meer in actie komen. Dit blijft opmerkelijk aangezien hij normaliter geen problemen met wat vocht onder de gordel heeft. Hopelijk hebben de oefeningen van de fysio een positief effect. Hij moet zoveel mogelijk missionaris, kraanvogel en doggy-style doen. Beterschap Huls!

 

Merkwaardig bericht van onze geneesheer Brama. Samen met zijn gevulde koeken compagnon Lansink gaat hij een grootschalig fluitjes onderzoek starten in Ootmarsum. Na een kleinschalige pilot met M. Woudstra kwamen de heren tot de conclusie dat de hygiëne te wensen overlaat. Twan en Jeroen hebben al aangeboden om te helpen bij het afnemen van de testen.

 

Van Buuren heeft dit seizoen al een top omzet gedraaid door enkele pupillen van Koos. Een tweetal jongens schitteren door afwezigheid dit jaar. We spraken topverkoper Gait: “Joa Jelle ik heb die Heerschop en Hilgerink al meerdere malen in de winkel gehad. Telkens haalden ze weer een ketting op, die keerls mogen ook niks van de vrouw hè”. Koos kan dit gedrag ook niet meer aanzien en overweegt het tweetal uit het team te zetten.

 

 

Back To Top