skip to Main Content
sportvereniging PH
PHZA3 Een Huisje Op Wielen Dat Draait Als Een Tierelier

PHZA3 een huisje op wielen dat draait als een tierelier

(!) Graag wil ik beginnen met een waarschuwing voor alle weggebruikers in Twente. Zaterdag omstreeks 15.08 heeft J. Potijk, die onder het nummer van zijn streefgewicht (73) speelt, een bal richting de N36 geschoten en de verwachting is dat hij morgen gaat landen rondom Vriezenveen. Een gewaarschuwd mens telt immers voor drie.

 

Vandaag stond de wedstrijd tegen NEO2 op het programma. U zult natuurlijk denken, dat kan niet veel zijn. Daarin kunnen wij u geheel gelijk geven: het was niet wat.

NEO 2 zelf bleek er wel echt vertrouwen in te hebben en vooral ook heel veel zin. Gezien het feit dat men zich al rond 12 uur had gemeld op het complex en nog voor 13.00 aan de warming up begonnen. Saillant detail is dat de wedstrijd pas begon om 14.45.

 

PHZA3 begon niet geheel met zijn sterkste opstelling. Rupen Ozbilic lijkt zijn basisplaats kwijt te zijn geraakt aan de Rode Trabelsi aka Maxwell nu deze ineens veel fitter blijkt te zijn door zijn alcohol-stop van 4 weken. Rupen kan niet wachten tot hij weer gaat drinken. “ik heb nog 2 weken geduld nodig” aldus R. Ozbilic. Ook  Periek Raakfabriek kon niet op een basisplaats rekenen. Trainer Van Duiven kreeg berichten door dat Periek vorige week in gesprek was met clubs uit Polen. Trainer Van Duiven: “iemand die zijn gedachten bij een andere club heeft kan ik niet gebruiken. Ook HieperdePhilip, Ranutelli en Opa-bramario konden niet rekenen op het vertrouwen van trainer Van Duiven .

 

De opstelling was als volgt:

Kenneth, Wennink, Dijkstra, Meijer, Hilgerink, R.Haghuis, T.Haghuis, V. Vlijmen, Hofland, Potijk, Brama.

 

De wedstrijd begon zoals alle andere wedstrijden met een 0 punt 0 stand. Dit tot tevredenheid van W.Hilgerink aka Maxwell.

Onder het genot van een heerlijk zonnetje brachten de beide ploegen de wedstrijd op gang. In de beginfase was het vooral aftasten. Hofland loste het eerste schotje van de wedstrijd. PHZA3 trok het initiatief gelijk naar zich toe en creëerde een aantal kansen. PHZA3 draaide de duimschroeven nog verder aan en drong NEO2 diep terug op eigen helft, een goed lopende combinatie tussen Hofland en T.Haghuis leidde tot de verdiende 1-0. De goal hing al langere tijd in de lucht en was verdiend, NEO2 kon in de achtervolging. Enkele minuten later kon ook de 2-0 worden aangetekend. Potijk die al meerdere pogingen achter zijn naam had staan mocht zijn eerste van de middag binnen schieten.

NEO2 scoorde zowaar een doelpunt. Echter had men hier wel T.Haghuis voor nodig die de bal in eigen doel kopte. Echter wilde Dekker de Zwarte ED niet komen brengen en wordt dit “leed” Mas bespaard. Eric, ik bedoel de scheidsrechter, floot voor de rust.

 

In de rust bleven Dennis, Tim, Remco, Wouter en Bart in de kleedkamer achter. Trainen Van Duiven bracht Sipaan, Van Ruth, T. Brama, P. Tigirnate en Perik als hun vervangers.

 

De tweede helft was het vrijwel eenrichtingsverkeer en bleef de teller steken op 8-1. Doelpunten gemaakt door de tweede van T.Haghuis, ook de tweede van Dijkstra en 3x Periek.

Al met al een mooie middag echter het mooiste moest nog komen: Teamfeest.

Hierover kan ik u vertellen dat dit een gigantisch mooi feest was tot Naphoes, alles wat daarna is gebeurd verwijs ik u graag voor meer informatie naar nul punt nul Wouter.

 

Wist je datjes:

 

 • Eric die geen Eric meer heet maar scheidsrechter.
 • Hans heeft 6 maanden geleden verlof aangevraagd om mee te kunnen gaan met de kroegentocht echter de enige tocht die Hans heeft gemaakt is de 100 meter van zijn ouders huis naar zijn eigen huis. Deze ooit zo gerespecteerde machine weet helaas niet meer wat het is om echt te raken.    

 

 • Skup en Jansen waren helaas zaterdag afwezig. Uit zeer betrouwbare bronnen hebben wij vernomen dat ook zij op zoek waren in het Duits Keulen naar een bedrijf voor haartransplantaties. Echter zolang J. Potijk nog met dit kapsel rond blijft lopen hebben Skup, Lord (weer laten groeien), Bugs en ikzelf niks te vrezen.

 

 • Zaterdag bleek ook Joost Brama niet inzetbaar. Het blijkt dat hij zijn Braziliaanse vriendin zo erg mist dat hij elke avond naar de sterren kijkt en hierdoor nekklachten heeft opgelopen. Echter in de wandelgangen zijn er ook andere verhalen te horen, iets met een ‘auto’ en een ‘fella…’
 • Overigens nooit geweten dat de Lange en Adje op hetzelfde raakniveau zaten. Na 3 cafés bleken zijn genoeg prik naar binnen te hebben gewerkt en zijn gebroederlijk naar huis gefietst.
 • Er is zondag een aardverschuiving ontstaan in de Filipijnen. Laat nu net Remco deze dinsdag met vrouwlief naar de Filipijnen (en Filistijnen) zijn gegaan. We hopen dat zijn coördinatie door deze aardverschuiving weer hersteld is wanneer hij terug komt, in de hoop dat hij dan weer een bal raakt en de beste voetballer van PH kan worden.
 • We blijven even bij de voormalig beste voetballer van PH. Iedereen weet uiteraard dat hij de mooiste lang genoeg heeft laten wachten tot zij kan zeggen: “ja ik hoor bij deze giga coladrinker”. Dus ring mee in de koffer en succes ouwe reus!
 • Oud keeper Krulper ging met zijn vriendin naar de ‘zaadmarkt’ in Zutphen. Gek genoeg was het J. Hulsink die dit als 1e Hij snapte niet waarom je helemaal naar Zutphen zou gaan voor een zaadmarkt. In Wierden is namelijk dagelijks een minstens zo grote zaadmarkt…
 • Ook is er op financieel gebied goed nieuws. Na het teamfeest van afgelopen zaterdag zijn veel sponsorcontracten verlengd. Zo ook de kleine, grote geldschieter William Grooten. “dat ik met mijn zakgeld een bijdrage kan leveren aan het immens grote succes van PHza3 zie ik als een grote eer” aldus Grooten.
 • Al met al een mooie zaterdag waarin we blij waren dat er zoveel animo was. Zelf onze “longlijer” was er ook!
 • Geschreven door Periek Raakfabriek
Back To Top