skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
PHZA3 Kon Beter De 1e En 2e Helft Overslaan.

PHZA3 kon beter de 1e en 2e helft overslaan.

Vandaag was het tijd voor de 3e en tevens laatste wedstrijd van de bekerpoule, aan ons de taak om onze doelstelling te behalen: top 3. Na in twee uitersten van weeromstandigheden (tering heet en tering regen) te hebben moeten spelen was het vandaag eindelijk tijd voor een heerlijk voetbalweertje, ook al is het nog steeds niet helemaal duidelijk of dit voor Jelle nou te warm of te koud is, helaas konden we hem dit niet vragen omdat hij medicijnman aan het spelen was in de woods van safari-Hans. De wedstrijd werd gespeeld tegen het altijd lastige Voorwaarts V. 2 in het in Congo-Kinshasa gelegen Westerhaar-vriezenveensewijk aldus de navigatie van Bettus.

Dit zijn eigenlijk van die wedstrijden dat je medelijden hebt met de verslaggever van de desbetreffende wedstrijd, nou ik kan je vertellen dat heb ik ook met mezelf, het was nou niet echt een wedstrijd om over naar huis te schrijven en zoals little al zei: ‘we spelen voor Jan lul met de korte achternaam’. Ondanks het ontbreken van enkele grote namen stuurde TrainerKoos vanuit Spanje de volgende 11 het veld in:

W. Haarhuis; M. Laarman (45. W. Hilgerink); R. Meijer; S. Dijkstra; G.Gasthuis; T. van Vlijmen (75. T.Haghuis); R. Gasthuis; T. Haghuis(45. R.Sipaan); P. Hofland; B. Brama; J. Hulsink (45. T. Jansen).

In de eerste helft gebeurde er vrij weinig, het was een beetje een combinatie van een schaakspel en grote beunerij. Er waren dan ook weinig hoogtepunten in de eerste helft, maar toch zijn er 2 dingen die ik jullie niet wil ontnemen. Allereerst de schwalbe van Hans dit was er een waar Luis Suárez jaloers op zou zijn, Freek Vonk zelf was het hier niet helemaal mee eens, hij scheen tijdens zijn safari te struikelen over een boomstronk aldus safari-Hans.

En dan was er nog de legendarische uitspraak van de Pep Guardiola van de tegenstander deze luidt als volgt: ‘Als iedereen nadenkt dan komt het allemaal goed’, ik zou zeggen denkt u hier maar eens over na! deze inspirerende uitspraak heeft naar verluidt al geleid tot verdere contractbesprekingen en het schijnt dat TrainerKoos door zijn vele afwezigheid toch moet uitkijken dat hij zijn plek niet kwijtraakt aan deze cruijffiaanse trainer.

In de rust kwamen we tot de conclusie dat de tegenstander er vrij weinig van bakt, maar wij zelf eigenlijk net zo weinig. Bart die nog duidelijk over minder ervaring beschikt dan zijn oudere broer Joost besloot na het verlaten van de kleedkamer de volgende namen het veld in te sturen: Wouter Hilgerink, Juspan en Jansen voor respectievelijk Skup, Little en Hulsink.

In de tweede helft creëerden beide teams meer kansen en werd het een iets leukere wedstrijd om naar te kijken. in de 80e minuut leek PH dan eindelijk de 0-1 te maken, Ruud zet met een fantastische pass Jansen alleen voor de keeper en Jansen lijkt de bal voor het intikken te hebben, maar Jansen zou Jansen niet zijn als hij het niet voor elkaar zou krijgen om deze bal huizenhoog over te schieten en dus bleef de stand 0-0. Na deze gigantische kans van Jansen waren er hier en daar nog wel een aantal kleine kansen voor het doel van zowel Voorwaarts als van PH, maar ook deze kansen leidden niet meer tot een goal en dus eindigde wedstrijd net als waar het mee begon: 0-0.

Uw verslaggever Wouter Haarhuis.

 

Wistjedatjes:

 

Little heeft een gat in de markt gevonden en is bezig met plannen voor het openen van een nieuwe winkel. Het zou u vast verbazen dit het dit keer niet gaat om een snackbar of shoarmazaak, want volgens little is er een zeer grote vraag naar conditie, zo zei hij zelf: ‘Als ik conditie kon kopen, dan had ik er nu al 3 goals in liggen voor een tientje’. Binnenkort verkrijgbaar bij Más Conditie, 1 Liter conditie voor maar 10 euro!

Afgelopen zaterdag was er enige onduidelijkheid over de afwezigheid van Bugs. Bugs beweerde om half 4 ’s nachts dat hij de Macchu Picchu ging beklimmen, Hulsink vond dit wel een hele bijzonder naam voor een vrouwtje en heeft zo dus zijn enige twijfels over de geldigheid van de afmelding van Bugs.

Bugs was niet de enige bij wie er twijfels waren over de geldigheid van zijn afmelding, ook de late afmelding van Bennie ging gepaard met enige twijfel. Wat blijkt dus: na enige stilte op bennies marktplaats is er weer interesse in bennies zeer innovatieve HSMI-kabels en dus moest hij de wedstrijd laten schieten om te onderhandelen over zijn HSMI-kabels.

Uit grondig onderzoek van professor T.Haghuis is gebleken dat meneer F. van de Belt geen mens is. De professor kwam tot deze conclusie toen hij veronderstelde dat meneer F. van de Belt met 35 graden op het strand kan lopen zonder te zweten en dat terwijl hij met -10  doodleuk in korte mouwen op het veld kan staan, ‘Ja dan ben je geen mens’ aldus de professor. De reactie van F. van de Belt a.k.a. ‘the Iceman’ laat nog even op zich wachten omdat hij op het moment druk bezig is met het drinken van limoncello tijdens zijn welverdiende vakantie.

Na zaterdag enige uitleg te hebben gekregen van onze wiskunde docent Gijs, viel het ons op dat Hans plotseling heel slecht en benauwd werd. We vroegen wat er met hem aan de hand was, wat bleek dus, Hans is sinds de middelbare al een wiskunde patiëntje. We wensen je veel beterschap Hans!

Ondanks dat wij natuurlijk een voetbalteam zijn, ook al zijn hier ook wel eens twijfels over, is er bij ons ook genoeg ruimte om te praten en discussiëren over andere sporten. Afgelopen zaterdag in de 3e helft kwam het wielrennen ook nog even aan bod, hoe kan het ook anders met zo’n trainer die zelf ook mee doet aan de vuelta. Velen van ons waren heel erg gecharmeerd van Mathieu van der Poel, Juspan was het hier niet helemaal mee eens en sprak toch zijn voorkeur uit voor van Olffen.

Voor sommigen werd de 3e helft zaterdag toch iets duurder dan gepland. Nadat Gijs vandaag ‘eindelijk’ weer zijn rentree had gemaakt was hij zo verheugd, dat hij op de terugweg naar huis even wat wou delen op social media over zijn fantastische rentree, de politie was hier iets minder over te spreken en dus kreeg Gijs een boete van 95 euro aan zijn broek. Gijs zelf was het overigens volledig eens met de boete en heeft inmiddels een aanvraag voor TBS ingediend. Naar verluidt wil de volgende kliniek zich wel over Gijs ontfermen.

Back To Top