skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
PHZA3 Op Kampioenskoers

PHZA3 op kampioenskoers

Vaste lezers, daar zijn we gelukkig weer. Eindelijk weer een verslag van het meest geliefde team binnen de voetbalvereniging PH. Het is alweer een aardige tijd geleden dat wij een verslag uitbrachten dus hierbij een kleine opsomming wat er zoal is gebeurd.

  • Koos is 20kg afgevallen door een combinatie van dieet en veel sporten.
  • Jelle heeft 20kg erbij door een combinatie van royaal leven en weinig sporten.
  • 12 man waren tussen de vorige pot op 27-11 en vandaag 24-02 jarig, geen enkel kannetje gezien in de kantine van die knieperts.
  • Er zijn 3 nieuwe kinderen op komst bij verscheidende leden van het elftal.
  • Bart en Kim hebben hun dochter Lune mogen verwelkomen.
  • De liefde voor trainen op donderdag is nog steeds niet aanwezig.

Nu stond afgelopen zaterdag de uitwedstrijd tegen Rigtersbleek 2 op het programma. Blijkbaar wilde we in stijl beginnen want het regende afmeldingen in de week naar de wedstrijd toe. Uiteindelijk hadden we 15 man waarbij zelfs Koos en Hulsink hun geliefde tenue mochten aantrekken.

De opstelling: W. Haarhuis; T. Haghuis (45. R. Sipaan), M. Heerschop, R. Meijer, J. Potijk; P. Tigrinate, N. Wennink, R. Haghuis; R. Bosch (69. J. Hulsink), D. Perik (85. Koos) en Y. Modderman (60. T. Brama).
Wissels: R. Sipaan (37 jaar), J. Hulsink (39 jaar), Koos (40 jaar) en T. Brama (40 jaar).

De eerste helft liep de Bleek heerlijk in het mes bij PH. We hadden de wind mee en wisten daarmee onze spitsen optimaal te benutten. De tegenstanders snapte niet zo goed wat ze tegen de lange ballen van PH moesten doen. Na 5 minuten was Dewi na een lange bal er vandoor. Tot groot ongeloof van iedereen in het veld speelde hij de bal af naar Yorick Xavier Modderman die onberispelijk en totaal onbedoeld via de onderkant lat de bal in de goal pleerde. Dit goede begin kreeg ook snel een vervolg. Na 15 minuten spelen pompte Wouter de bal naar voren naar Dewi die daar heerlijk op aan het azen was. Dewi gaf zijn directe tegenstander een panna en maakte daarna koeltjes af, 0-2. Na de 0-2 kwam de Bleek eindelijk eens van de goal af en zorgde voor wat paniek achterin bij de mannen van Koos. Twan kreeg de bal voor de voeten maar had door de vele trainingsuren en arbeid geen kracht meer in de poten en schoot de bal direct bij zijn tegenstander in de voet. Die maakte geen fout en maakte de aansluitingstreffer, 1-2. Vlak voor rust konden de mannen van Koos gelukkig nogmaals juichen toen Robin de bal op Dewi gaf en die van ouds de bal in de touwen joeg.

De tweede helft gebeurde er niet veel. We hadden de wind tegen en Dewi was zijn oorlog aan het voeren in de spits. Nog wel een lichtpuntje vlak voor het einde van de wedstrijd was het invallen van Koos. In de 5 minuten dat Koos heeft gespeeld hebben we 1 goal tegen gekregen en heeft zij zelf de keeper een lesje in judo gegeven. De stormram pakte de keeper op de middenlijn goed te grazen met een verse worp. De bondsofficial van de dag had nog wel een opvallende rol deze middag. Ramradj Sidhoe had het meermaals aan de stok met Dewi. Meerdere keren in de wedstrijd stonden ze schreeuwend tegenover elkaar. De scheids annex slangenbezweerder had de wedstrijd niet helemaal onder controle toen hij ook tegen een speler van de Bleek lekker tekeer ging.

Al met al een leuke terugkomst in de competitie en nu tijd voor het domme gelul.

Wist je datjes

Iedereen in Nederland is tegenwoordig op hun hoede nu alle zaken van grensoverschrijdend gedrag dagelijks uitgemeten worden in de media. Nu hebben wij ook enkele spelers in ons midden die niet vies zijn van een ouderwetse handoplegging op reetjes. Gelukkig konden Lange en Little mij verzekeren dat hun gedrag niet grensoverschrijdend is maar juist grensverleggend.

De enige keer dat Huls de afgelopen 3 maanden heeft getraind was hij niet tevreden met de indeling van de velden. Ons vaste veld werd namelijk ingenomen door het donderdagavond team Dames 25+. Huls wilde wel bemiddelen in het conflict want hij had een oplossing van 15+ die hij altijd bij zich draagt. Wat hij hier precies mee bedoelde is nog niet helemaal duidelijk.

Little heeft een lucratieve deal gesloten met Benny’s Vleesservice in Nijmegen. De slager, die overigens geen banden heeft met onze Bennie, heeft namelijk informatie gekregen over de omgang van het scrotum van Little. Little die niet vies is van een balletje heeft samen met Benny’s Vleesservice een nieuwe slogan voor de slager bedacht: “Mijn ballen wegen 130 gram”.

Grote afwezige in de selectie was Dijk. De beste jongen hoorde dat carnaval weer doorgaat en wilde een unieke look hebben voor het mooie feest. Hij besloot met Za5 mee te doen en daar kwam zijn wens uit. Hij kreeg een tik tegen de kop bij een corner waardoor hij naar het ziekenhuis moest. Met een beetje schmink kan Dijk de dansvloer onveilig maken als Michael Reiziger met zijn woeste lippen.

Opvallend was dat Bugs mee mocht doen met de wedstrijd. Bugs gaan namelijk half maart op vakantie en voorheen mocht hij van vrouwlief niet meer sporten in de weken voordat hij weggaat. Wij als team zijn zeer opgelucht dat de ketting iets losser mag in huize Haghuis. Een derde helft mag nog steeds niet maar nog even doorzetten Bugs je bent op de goede weg.

Back To Top