skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Pizza En Cola Slopen PH 3

Pizza en cola slopen PH 3

Na de klinkende zege vorige week tegen de Vroomshoopse Boys, stond de thuiswedstrijd tegen ATC op het programma. De heenwedstrijd resulteerde in een 2-4 overwinning voor PH wat voor veel vertrouwen zorgde. Vanwege de vele afwezigen, inclusief de trainer, is geprobeerd om de wedstrijd te verplaatsen, maar dit zag ATC niet zitten. Met 5 gastspelers waarvan 4 uit het 2de had PH toch vertrouwen op een goed resultaat. Gierveld junior bereid om 2 potjes op één dag te spelen en ook Gerben, Caesar, Wawollie en Jort deden mee, waardoor we toch 14 man hadden. 

Vervangend sambatrainer Joost begon met de volgende 11.

Wouter, Gerben, Mike, wawollie, Rupen, Ruud, Gierveld, Jort, Gijs, Philip en Caesar. 

Met een razendsnelle verdedigingslinie begon PH tegen de jonkies uit Hengelo. Kwartiertje later: 0-3. “Hoog tijd om maar in de kantine te gaan zitten”, aldus de gefrustreerde Wouter die zijn handschoenen al uit had. Rupen smeekte naar de zijlijn om voorwerpen op het veld te gooien, in de hoop dat de scheidsrechter de wedstrijd staakte. En Jelle gaf aan, dat het al begon om te weren in de verte. Alleen Skup hield voet bij stuk en simuleerde, zoals alleen hij dat kan, een blessure. “Tot aan het schap”, waren zijn laatste woorden toen hij gewisseld werd door Dennis. Met een frisse Bennie en een donderspeech waren alle neuzen (behalve die van Rupen) weer dezelfde kant op. kwartiertje later 0-6! Wederom een paar mooie goals waar zowel de meegereisde, als de neutrale toeschouwer van kon genieten. 

Na een half uurtje bleek Gierveld toch op het veld te staan, velen dachten namelijk, zoals zijn naam doet vermoeden, hij al lang in de kantine zat. Nadat de bal via een geblokt schot, voor zijn voeten kwam, was zijn eerste balcontact een schot van ruim 20 meter die keurig in de kruising belandde. 

 

 

Onder het genot van een bekertje ranja wisselde Joost in de rust zichzelf en Jelle voor Gerben en Philip

 

Met alle kaarten op tafel, floot de scheids voor de start van de 2de helft. De wedstrijd ging op dezelfde lijn verder. De voor ATC uitstekend spelende Ruud, gaf zijn 3de assist aan de spits van ATC. Hij werd dan ook niet voor niets gekozen tot man van de wedstrijd voor ATC. Na de 1-9 die na een kwartier viel in de 2de helft nam ATC gas terug. Ze wisselde 6 keer waarna PH zelfs nog wat kansen kreeg. Het slotakkoord was dan ook voor Ruud, die met een fraaie assist de 1-10 inleidde. 

 

 

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Hulzen op het programma, aansluitend worden de doelpuntsponsoren bedankt voor hun steun en toeverlaat met een paar pottn, tot dan. 

 

Om met de woorden van Bennie te eindigen, “Philip, mag jij het verslag beantwoorden”? 

 

Wist je ditjes:

Afgelopen zaterdag werden er vele records gebroken en unicums behaald, Ruud gaf nog nooit 4 assists in één wedstrijd, wouter kreeg nooit 10 tegengoals, Gijs ging nog nooit direct na het fluitsignaal naar huis. En Jelle was voor het eerst met de auto. De corpulente vleestorpedo die tot verbazing van geheel ATC ‘nog aardig rap is’, gaf aan na een hele week samenwonen, al veel last te hebben van de ketting en ging op tijd naar huis. 

 

Bugs, die sinds 15 januari net zo vaak aanwezig was als Chelsea een wedstrijd heeft gewonnen, was ook zaterdag weer afwezig. Samen met de net zo vaak afwezige Jansen, zijn ze al weken aan het slopen in het huis van de wetenschapper. 

De 9 potentiële basisspelers zijn niet helemaal ongeschonden terug gekomen van een weekendje pizza met cola in Wychen. Vuller, die de laatste weken toch al moeite had met zijn fitheid, zal dit seizoen niet meer voetballen. Hij zal de komende tijd moeten revalideren van zijn diavolo verslaving. 

 

Back To Top