skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Promoties Jeugdelftallen

Promoties Jeugdelftallen

De eerste fase van de midden en bovenbouw teams zit er inmiddels op.

Na de herfstvakantie gaan JO15-1 en JO17-1 beide een niveau omhoog. Beide teams werden ongeslagen kampioen in hun klasse. Voor JO15-1 was dat in de eerste klasse en voor JO17-1 was dat in de tweede klasse. De volgende fase gaat het seizoen écht beginnen voor deze elftallen.

Ook JO15-2 wist ongeslagen kampioen te worden in de vierde klasse. Zij wisten afgelopen zaterdag met 1-4 te winnen van Oranje Nassau JO15-2. Tevens werd JO13-2 ook kampioen in de derde klasse. Zij klopten Fleringen op doelsaldo. Een knappe prestatie van beide teams die hoogst waarschijnlijk ook allebei op een hoger niveau gaan voetballen door de behaalde resultaten.

Verder werden er in de onderbouw nogal wat teams kampioen. Deze kampioene-verslagen zijn te lezen in weekverslag 6 van afgelopen maandag.

Allen gefeliciteerd met deze mooie resultaten. Dit is een verdienste van de positieve processen in jullie teams en voor de jeugdopleiding. In de volgende fase worden de wedstrijden gespeeld tussen de herfstvakantie en de kerstvakantie.

De indeling van de competities komt zo snel mogelijk online te staan.

Tim van Vlijmen,

Hoofd Opleiding.

Back To Top