skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Sponsoravond 2023 PH Bij Heracles Almelo Wederom Groot Succes!

Sponsoravond 2023 PH bij Heracles Almelo wederom groot succes!

In samenwerking met Heracles Almelo organiseerden we deze avond op maandag 27 maart in de VIP-lounge van Erve Asito. Met haar introducees en de Vrienden van PH gaf weer een grote groep genodigden gehoor aan de oproep voor deze geslaagde avond.
In de mooie lounge opende PH-voorzitter Jeroen Looms namens PH Almelo de avond en werd de microfoon voor de rest van de avond toevertrouwd aan commercieel manager Tom Uitzetter van Heracles Almelo.

Gedurende een uur werd de trainersstaf John Lammers, Henry Krüzen en Brian van Loo (opgeleid bij PH Almelo) geïnterviewd over het voetbaltechnisch wel en wee van onze profclub in Almelo. Van het aansluitende vragenonderdeel werd gretig gebruik gemaakt door de vele aanwezigen.

Na de pauze was het de beurt aan Gerard Haarhuis. Auto Haarhuis is de nieuwe mobiliteitspartner voor Heracles en tevens tenuesponsor voor onze club PH Almelo.

Tussen en na de interviews was er ruime mogelijkheid voor iedereen om te netwerken. Onze jaarlijkse sponsoravond met als thema “Verbinden” werd fantastisch verzorgd door en met dank aan onze sponsoren: Asito, Auto Haarhuis, Dimotech, Studio MAD en Knol Drankenservice.

Back To Top