skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Sponsoravond Maart 2019

Sponsoravond maart 2019

Voor haar sponsoren organiseerde PH Almelo ook dit jaar de jaarlijkse sponsoravond op locatie en wel op maandagavond 25 maart bij onze stersponsor en sponsor in natura Witzand Bouwmaterialen. Met introducees en de Vrienden van PH gaven maar liefst 134 genodigden (weer meer dan vorig jaar) gehoor aan de oproep voor deze geslaagde avond.

 In de bedrijfshal van de splinternieuwe vestiging aan de Sluiskade NZ in Almelo opende ceremoniemeester Peter Rewinkel de avond.

Hans Morsink (Algemeen Directeur van Witzand Bouwmaterialen) gaf zijn indrukwekkende presentatie en aansluitend in groepen de rondleiding van het familiebedrijf Witzand Bouwmaterialen, dat alweer haar 125 jarig bestaan viert. Witzand is de laatste 20 jaar getransformeerd van een houthandel naar een totaalleverancier van bouwmaterialen met als specialiteit hout en prefab. In 2018 is Witzand door vakblad Houtwereld gekozen tot beste houtleverancier van Nederland.

Na de pauze de presentatie van Algemeen Directeur Rob Toussaint en de Duitse coach Frank Wormuth van profclub Heracles.

Rob vertelde over de algehele geschiedenis en ontwikkeling van deze no nonsense club. Met o.a. de unieke verwarmde stoelen op de tribune en het open stellen van het veld na de wedstrijd voor de kinderen staan innovatie en gezelligheid bij Heracles voorop.

Daarna gaf de sympathieke Duitse coach Frank uit Freiburg een kijkje achter de schermen over de inhoud van de dagelijkse trainingen en de uitwerking in de praktijk van de wedstrijd. Verder lichtte hij de voor Nederland vernieuwende, Duitse zienswijze op het profvoetbal toe.

NB: Voor de liefhebbers die het willen meemaken: op donderdagavond 18 april zullen de spelers van PH 1 in het Heracles stadion onderworpen worden aan een training van Frank Wormuth.

De avond werd afgesloten met een borrel die de sponsoren de mogelijkheid bood om te netwerken.

Onze jaarlijkse sponsoravond met als thema “Verbinden” werd dit keer verzorgd door onze sponsoren: Witzand Bouwmaterialen, Studio MAD, Westerhuis Verhuur, Knol Drankenservice, Sylvester Licht en Geluid, Huuskes Kaas en Delicatessen, Bakkerij Lubbers en de Bloemenschuur.

Onze stersponsor en sponsor in natura Studio MAD maakte de volgende, unieke sfeerimpressie van de avond:

https://we.tl/t-8TRoDTQMMh

Met vriendelijke sportgroeten,

 

Vakgroep sponsoring PH Almelo

 

Christian van Mook, Lex Reekers, Remco Zwijnenberg, Rick Schraven, Tom Marsman en Ton Wijnen

Back To Top