skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Sportmedische Begeleiding PH

Sportmedische begeleiding PH

De sportmedische begeleiding van PH is bedoeld voor alle leden van PH; de begeleiding is er voor jong en oud, jongens en meisjes, dames en heren en voor selectiespelers en andere spelers. Heb je een blessure of raak je geblesseerd, dan kun je terecht in de unit naast het hoofdveld / achter de tribune. Hier heeft men de mogelijkheid om een blessure te laten beoordelen door de fysiotherapeut of verzorger.

Het inloopspreekuur

De inloopspreekuren zijn op dinsdag 18:30-19:30 en donderdag van 18:30-20:00 en zijn bedoeld om een blessure te screenen en om advies te verkrijgen. Afhankelijk van de drukte is het eventueel ook mogelijk om behandeld te worden. Zoals eerder benoemd is het spreekuur voor iedereen beschikbaar. Selectiespelers zullen daarom geen voorrang krijgen op andere spelers buiten de selectie. Indien er niet voortijdig contact is opgenomen met de fysiotherapeut geldt: wie het eerste komt, wie het eerste maalt. Uit ervaring blijkt dat het erg druk kan zijn, hierdoor kan er niet altijd de aandacht gegeven worden die de fysiotherapeut als gezondheidsbevorderaar zou willen bieden. Mocht dit het geval zijn, en een klacht niet binnen het inloopspreekuur behandeld kunnen worden, dan is het mogelijk om in overleg met de fysiotherapeut een afspraak te maken in de fysiotherapiepraktijk De Graven Esch. Hier is Jurre van den Hof werkzaam die ook aanwezig is tijdens de inloopspreekuren.

Fysiotherapiepraktijk De Graven Esch

Fysiotherapiepraktijk De Graven Esch is een snelgroeiende en vooruitstrevende praktijk met 17 fysiotherapeuten, een fitnesstrainer en 3 administratief medewerkers. De hoofdlocatie van De Graven Esch is te vinden in het gelijknamige gezondheidscentrum gelegen aan de Winkelsteeg in het centrum van Almelo, daarnaast heeft de praktijk ook een vestiging in de Klokkenbelt.

Binnen de praktijk zijn er veel specialisaties waardoor de praktijk veel mogelijkheden en expertise biedt voor het efficiënt behandelen van klachten. De meest relevante  specialismen voor voetballers van PH liggen bij de enthousiaste kinder- en sportfysiotherapeuten.

Voetballers met blessures die dermate gecompliceerd zijn kunnen voor een behandeling op maat terecht in de praktijk in het gezondheidscentrum aan de Winkelsteeg 1 te Almelo. Daar is op zaterdag een inloopspreekuur (gratis) waar een sportfysiotherapeut aanwezig is voor sportspecifieke klachten. Indien nodig, kan de kinderfysiotherapeut ook betrokken worden voor de meest passende behandeling.

Contact

Het aanspreekpunt voor de sportmedische begeleiding is Jurre van den Hof. Tevens zal Jurre aanwezig zijn op de spreekuren. Jurre is speler van het eerste elftal en zal ook enkele keren op zaterdag op het complex te vinden zijn. Via onderstaand nummer kan men hem bereiken. Het is raadzaam om voortijdig contact op te nemen met betrekking tot blessures, zodat hier enigszins rekening mee gehouden kan worden tijdens het spreekuur.  Indien er geen antwoord gegeven wordt aan een appje of belletje, spreek dan een voicemail- bericht in met jouw naam / naam van de speler + de klacht. We bellen zsm terug!

Jurre van den hof (fysiotherapeut) te bereiken op nummer : 06-48372488

Aanwezig : dinsdag en donderdag van 18:30-19:30

Robbie Goossensen( fysiotherapeut 1e elftal ) te bereiken op nummer 06-13680484

Aanwezig : donderdag van 19:00-20:00  en zaterdag om de week bij de wedstrijd van het 1e

Stijn Hilberink (verzorger 1e elftal ) te bereiken op nummer 06-41133041

Aanwezig : zaterdags om de week bij de wedstrijd van het 1e  en dinsdags om de week 18:30-19:30

Rutger Hoefnagels : (sportfysiotherapeut De Graven Esch)

Aanwezig van 11:15-12:00 op de praktijk de Graven Esch ( Dus niet bij PH)

Back To Top