skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
SUPER SATURDAY

SUPER SATURDAY

Vandaag de dag stond de super Saterday weer op het programma. Bij winst zouden de mannen van Koos de halve finale halen van de Beker bereiken. Al met al dus een mooie dag om dit te bewerkstelligen.

Zaterdag 30 maart stond de beker kraker op het programma tussen PH ZA3 – Tubantia 2. Volgens trainer koos was er geen reden tot paniek. Het was volgens trainer Koos niet de vraag of we gingen winnen maar met hoeveel doelpunten verschil? Daarom koos trainer Koos om de volgende mensen het veld in te sturen:

Vroom, R. van Ruth, M. Laarman, D. Wennink, W. Hilgerink, T. van Vlijmen, T.Haghuis, P. Tigrinate, J.Brama, B. Brama, P. Hofland

Wisselspelers: T. Brama, R. Haghuis, J. Potijk D. Perik, S. Sipaan, R. Meijer

Om 14:45 volgde het fluitsignaal en kon de wedstrijd beginnen. Tubantia liet direct zien wel de strijd aan te willen gaan en zaten er in het begin aardig kort op. Hierdoor kwamen wij niet echt in ons spel en kregen we zo waar dan ook de 1ste echte grote kans tegen. Maar zei het niet dat de man van tubantia de kans niet wist te verzilveren. Iets wat later kwam PH toch iets beter in het spel en dit resulteerde dan ook direct eigelijk in gevaar. Na een mooie steekpass van Philip op Twan wist Twan de 1-0  te maken. Vanaf dat moment was het eigenlijk 1 richting verkeer. De 2-0 liet niet lang op zich wachten, na een mooie aanval over links met een goede voorzet van Patrick was het Bart die de 2-0 aantekende. Zo nu en dan wist Tubantia via kleine counters beetje gevaarlijk te worden. Na beetje slordig balverlies op het middenveld werd de spits van Tubantia weg gestuurd de man twijfelde niet en maakte knap de 2-1. We hadden nog amper afgetrapt of de 3-1 lag ook alweer in het mandje. Wederom weer Bart die het doelpunt maakte. Daarna werd er met vlagen nog wel leuk gevoetbald maar kwamen weinig kansen. De 4-1 viel  nog net voor de rust. Dit was wederom weer Patrick aka de Lange die Bart de bal op een presenteer blaadje gaf, Bart aarzelde geen moment en maakte koeltjes de 4-1.

In de rust ging trainer koos aardig wat veranderen in het team. Zo kwam Rupen Sipaan links te spelen voor Wouter Hilgerink.  Verder kwamen Jelle en Rik voor Dennis en Mike centraal achterin te staan. Kwamen Thijs en Remco op het middenveld te spelen voor Twan en Tim. En Dewi mocht voorin invallen voor  Philip.

De tweede helft begon zwak van onze kant. Veel verkeerde keuzes en slordig in balbezit. Dit resulteerde dan ook snel in de 4-2 stand na slordig uitverdedigen in onze eigen 16. Daarna volgde een periode waar het voetbal over en weer niet best was. Na ongeveer een kwartier in de 2de helft kregen we een vrije trap zo’n 20 meter van de goal. Joost zou dit varkentje wel eens even wassen, Hij ging achter de bal staan en schoot de bal fijn loos in de goal (5-2). Heerlijk binnen geschoten!! De 6-2 was op aangeven van Perik wederom voor Bart. Die deze middag met 4 doelpunten toch wel de man of the match mag noemen. Dan blijft er nog 1 doelpunt over dat was de 7-2. Deze kwam op de naam van Remco aka Bugs de beste speler van PH die dit knap afmaakte. Dit was ook de eindstand en PH Zaterdag 3 is door in de beker en zal de halve finale spelen op 20 April tegen Vogido.

Wistje en Datjes:

 

Afgelopen zaterdag schijnt het wel heel gezellig te zijn geweest bij PH. Na een feestje met menig maal het nummer huisje op wielen, werd de keel goed gesmeerd. Dit tot gevolg dat een aantal mensen van zaterdag 3 de kantine afsloten. Waaronder onze kleine man ‘WHY ALWAYS MAS’  de man die normaliter alleen maar loopt te klagen. Was nu wel heel erg tevreden met de mooie zaterdag avond. Het was Feestelijk aldus WHY ALWAYS Marcel!!

Wegens een mis verstand. Deze week nogmaals: Remco werd nogal kwaad met de gedachte dat leraren van islamitische scholen banden hebben met terroristen. Het is ons echter een raadsel hoe Remco zich zo rustig houdt wanneer hij naast teamgenoot Rupen S. loopt met een ‘voetbaltas’ in de hand

Volgens mijn bronnen is ook ene W. Hilgerink zondagochtend aangetroffen op de bank aan de Elswout. Wouter die na eigen zeggen niet meer zoveel raakt of niet meer dronken is.. Werd toch met de kleren aan gevonden op de bank. Zijn reden was hiervoor: Wouter wil wel eens zien hoe Twan elke zondag met 6 haspels ,een laptop, zak bugles en danish chef op bed ligt.

Onze beste voetballer Bugs heeft weer eens na 2 jaar weten te scoren. De man die altijd met 2 kruiwagens op de rug op het veld staat moet toch nu verlichting voelen na dit doelpunt. Wij als teamgenoten zijn dan ook erg blij met de goal voor bugs en hopen dat hij vanaf nu de kruiwagens thuis laat.

 

Binnenkort geven Bettus en Jelle een feestje.. Dit niet aangezien ze jarig zijn geweest of iets dergelijks maar omdat ze weer 1 jaar hebben overleefd. Dit is dan ook wel erg bijzonder, maar des al niet te min hoop ik dat deze twee mannen nog vele jaren lekker mogen raken. Mocht u nog een goedkope fiets nodig hebben dan heeft jelle de oplossing.

 

Volgende week is het weer zover dan is het weer sponsor dag voor de sponsoren van PH zaterdag 3.

 

Vorig jaar hadden we een pupil van de week. We hopen dan ook dat deze pupil van de week ook dit jaar weer bij de aftrap zal staan.

Volgende week staat er weer de derby tussen PH3-PH4 op het programma. Graag tot volgende week en tot ziens.

 

 

Back To Top