skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Totale Off Day Nekt PH Zat 3

Totale off day nekt PH zat 3

Opstelling:

Belt,
Jelle, 45(Hiv) Dijk, Hans, Sjupan,
Quix,45(Bossoa) Dokter, 45(Benny) Vuller
Sjaaltje, B,45(Lange) Pipo,45(Periek)

Woensdagavond speelden we de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen laagvlieger Vroomshoopse boys. Alle ingrediënten waren aanwezig, het was -10 op de Veene. Wat op voorhand een makkelijke avond moest worden werd het helaas niet. Waar we wel veel de bal hadden en wel een redelijk veldoverwicht hadden creëerden we hier en daar wat kansen maar echt gevaarlijk konden we maar niet worden. Na slecht opbouwen aan de zijde van Ph leden we onnodig balverlies wat helaas werd afgestraft werd door de Boys, 0-1. Verder gebeurde er niet veel meer in de 1ste helft. Dus gingen we rusten met een achterstand

Na een korte rust mochten we weer de kou in zelfs de Lange was nog van de bank afgekomen om het verschil te maken (‘moet ik het dan weer doen’). Maar na weer slecht verdedigen stonden we al snel tegen een 0-2 achterstand te kijken. Daarna gingen we alles of niets spelen wat snel resulteerde in de 1-2 na een mooie bal van de Lange op Dewi die de keeper omspeelde en feilloos afronde. Werd het dan nu beter? Antwoord was Nee het spel bleef slecht en dit resulteerde dan ook nog in de 1-3 en 1-4. Zo sloten we een prima 1 ste seizoenshelft toch met een domper af.

Datjes:

Nu de winterstop is begonnen hebben de spelers van trainer Koos een aantal weken rust. Wel hebben ze opdrachten meegekregen om raakfit te blijven. Een 4-tal spelers heeft dat serieus opgepakt door afgelopen weekend een spelletjesdag te doen in Mexicaanse style. Trainer zou trots zijn op de potn en tequila die gesneuveld is deze dag. Ook Jelle zou hierbij aanwezig zijn, maar die bleek zoek. De overige spelers hebben daarom besloten om lukraak een grote rode geest van de straat te plukken zoals te zien op de foto.

Afgelopen zaterdag was de jaarlijkse Kerstbingo bij PH. De op een na beste maar wel knapste presentator van PH had de balletjes goed opgewarmd, zodat hij Little tweemaal naar voren kon halen. De eerste keer voor een bon van Hookhoes en de tweede keer voor een spelletjespakket. Helaas voor hem was hij bij de eerste bingooooo niet de enige, de Penningmeester van PH had zijn voorganger ook wat geld toegeschoven en had dezelfde warme balletjes. Little, sportief als hij is, gaf de Hookhoes bon aan Leo, want:  ‘ze hebben geen Doner Extra Large met knoflooksaus bij Hookhoes’.

Op diezelfde kerstbingo won TrainerKoos een wekkerradio. Hij overweegt deze aan te zetten op de bank, als hij weer in slaap wordt gesust door slaapverwekkend spel van de zwart-gele furie

Het WK darten is weer los, Ally Pally is weer geopend. Het schijnt dat de smurfen ook aanwezig zullen zijn tussen kerst en O&N. Ook Gargamel zou langskomen om die kleine rotsmurfen te grijpen. Er is echter nog steeds onduidelijkheid over het personage Gargamel. Ondanks de foto doet vermoeden, gaan er ook geruchten dat ‘Gargaboog’ het vliegtuig instapt.

Benny

Back To Top