skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
UPDATE VERVANGING TOPLAGEN PH – ALMELO

UPDATE VERVANGING TOPLAGEN PH – ALMELO

Door onvoorziene omstandigheden wordt met de vervanging van de toplagen op een andere datum gestart.

De nieuwe startdatum is 9 mei. Dit betekent dat na de jeugd-activiteiten op zaterdag 8 mei veld 3 niet meer beschikbaar is voor trainingen, toernooien en wedstrijden. Veld 3 zal als eerste weer speelklaar zijn. De oplevering staat gepland op 4 juni.

Vervolgens wordt vanaf 6 juni t/m 2 juli veld 2 aangepakt. Veld 2 is daarom na zaterdag 5 juni niet meer beschikbaar voor trainingen, toernooien en wedstrijden.

Het nieuwe trainingsschema, gemaakt op basis van de bezetting van alleen de velden 1 en 4, geldt vanaf 10 mei. Dit schema kunnen jullie vinden op de website van PH (hier) en is door de coördinatoren naar de leiders/trainers gecommuniceerd. Voor vragen en of aanpassingen hierover, s.v.p. contact opnemen met desbetreffende coördinator/leider.

Een capaciteitsbeperking van 2 velden betekent dat we een beetje moeten inschikken met elkaar. De wisseltijden zullen korter op elkaar zitten en dat betekent voor zowel het begin als het einde van de training dat we ons moeten aanpassen! We spreken het vertrouwen uit en weten zeker dat iedereen hier begrip voor kan opbrengen, want samen zijn we de vereniging; samen zijn we PH Almelo.

Back To Top