skip to Main Content
sportvereniging PH
Verbouwing Clubgebouw Bijna Klaar

Verbouwing clubgebouw bijna klaar

Deze week is er hard gewerkt aan de eerder aangekondigde aanpassingen aan het clubgebouw. Onder de titel “PH krijgt een andere versie van Windows” stond al eerder op onze website www.phalmelo.nl dat er nieuwe ramen in het clubgebouw op de 1e verdieping aangelegd zullen worden. De grote werkzaamheden zijn gistermiddag afgerond.

De muur aan de zijde van het hoofdveld is vervangen door grote ramen waardoor er zicht is gekomen op het gehele hoofdveld. Deze verbouwing van ons complex wordt tegen minimale kosten uitgevoerd door de belangeloze inzet van een groot aantal vrijwilligers onder aansturing van de vakgroep Opstal en de volgende sponsoren: www.atb-meijer.nl, www.wilmink-oosterveld.nl, www.fhloohuis.nlwww.versteeg.com en www.demors.nl.

Mede door de vernieuwing van het terras met nieuw meubilair aan de achterzijde (mede mogelijk gemaakt door onze Ereleden en sponsoren www.keessmit.nl, www.witzand.nl en www.rekotwente.nl)  wordt het opener, levendiger en gezelliger met als gevolg meer inkomsten. De komende tijd zullen de werkzaamheden aan de buiten- en binnenzijde afgerond worden.

De Vrienden van PH zullen meefinancieren aan een nieuwe, professionele  geluidsinstallatie voor binnen en buiten. De nieuwe geluidsinstallatie is een onderdeel voor de aanpassing van ons clubgebouw. Deze zal door de firma www.hecla.nl te Hengelo geleverd en gedeeltelijk door hen gesponsord worden. Wil je ook onderdeel worden van de club Vrienden van PH, dan kun je je aanmelden d.m.v. bijgaand formulier.

De huidige Vrienden van PH zijn: Marcel Arends, Eef Barendrecht, Joris Blom, Koert Blom, Thijs Brama, Fons Bruns Harry Bruns, Gerard Engbersen, Han Ent Mark Ent, Marco Faber, Marc Giesbert, Pieter de Groot, Herman ter Haar, Jan Hilberink, Jeroen Looms, Ben Lubbers, Marcel Lubbers, Tom Marsman, Wim Meijer, Christian van Mook, Hans Morsink, Egon van Os, Dewi Perik, Peter Rewinkel, Peter Schey, Rick Schraven, Paul Smudde, Eric Tigrinate, Bert Trienen, Jan van der Werf, Ton Wijnen, Edward Woldendorp, 12x XXL United en Remco Zwijnenberg.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de sponsorcommissie: sponsoring@phalmelo.nl.  

 

Back To Top