skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Verslag Week 6 Jeugdopleiding

Verslag week 6 jeugdopleiding

Een héle rustige zaterdagochtend. Op de Veenelanden kwamen er geen pupillen teams in actie vanwege de voorjaarsvakantie. Wel werden er een aantal uitwedstrijden gespeeld. Lees hieronder de wedstrijdverslagen. Ook zijn er een tweetal andere nieuwtjes te vinden in het weekverslag 6 over de jeugdopleiding van PH.

 

Train-de-trainer avond:

Op vrijdag 18 maart organiseert de FC Twente/Heracles Academie een train-de-trainer bijeenkomst bij Oranje Nassau. We zullen eerst een stuk van de regiotraining O10 gaan kijken alvorens we binnen een inkijkje zullen geven over de werkwijze van de academie in relatie tot deze training.

 

Programma:

 

18:00 tot 18:45 = Kijken bij de Regiotraining O10

18:45 tot 19:30 = Nabespreken in de kantine

 

Lijkt het je leerzaam om hierbij aanwezig te zijn? Aanmelden kan via onderstaande link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0jY38SeafyLBq8K9RfJwFKVJiavI712gWZKwBIoR4Ss_g1Q/viewform

 

We hopen zoveel mogelijk trainers van PH te zien deze avond. Er spelen een 4-tal spelers van ons in het O10 traject, dat maakt het des te leuker!

 

Fysio & PH

Vanaf deze week is er op elke dinsdag en donderdag van 18:30-19:30 een fysiotherapeut aanwezig in de unit. De unit is het witte gebouw achter de kantine tussen veld 1 en 4.

Jurre van den Hof, speler uit PH 1, heeft dit in samenwerking met PH opgepakt. Wij hadden al langere tijd de wens om voor iedere speler van PH deze mogelijkheid te bieden.

Jurre wordt toegevoegd aan de groepsapp van de trainers en leiders. Mocht hij onverwachts een avond niet bij PH zijn dan kan hij dit zelf aangeven.

Naast Jurre is ook Robbie Goossensen elke donderdag aanwezig. Bekende gezichten in ieder geval. Weer een mooie vooruitgang in onze jeugdopleiding!

 

 

Wedstrijdverslagen zaterdag 26 februari:

 

PH JO11-4:

Vandaag een oefenwedstrijd gespeeld JO11-4 tegen EMOS Enschede

In de 1ste 10 min stonden we voor met 0-2 toen werd het 1-2 snel daarna 2-2 PH kwam weer terug met 2-3 en toen was het snel 3-3 kwam PH weer terug met 3-4 EMOS met gelijkmaker weer 4-4 PH weer gescoord met 4-5 en toen was het weer 5-5 EMOS maakt er weer 6-5 van PH kon niet achter blijven en maakte er 6-6 van en eindstand is geworden 7-6 Met een hele mooie spannende wedstrijd en goed gespeeld en hebben er een mooie 2 de plek aan over gehouden met een mooie beker. De omslagfoto is van JO11-4.

 

PH JO11-1:

JO11-1 mocht vanmorgen weer richting de Achterhoek. Dit keer was SC Neede JO11-1 de tegenstander. Met Tycho Spies als vervanger van de afwezige Ky-Mani, werd er om 11 uur afgetrapt op een mistig sportcomplex. Met een 9-4 overwinning werd het een makkelijke ochtend. Het enige dat wij ons zelf konden aanrekenen waren de 4 tegentreffers. Daarnaast mogen we ons zelf nog meer belonen met doelpunten. Iets secuurder in de afronding is daarin een mooi leermoment. Complimenten naar de jongens maar ook een kritische blik. Meenemen naar volgende week dus. Daarin wacht ons de topper tegen de nummer 2 en stadsgenoot Oranje Nassau JO11–1.

 

Back To Top