skip to Main Content
sportvereniging PH
Vleestorpedo & Co(os)bereiken Doelstelling

Vleestorpedo & co(os)bereiken doelstelling

Na het gemakkelijke kampioenschap van vorig jaar binnen gehengeld te hebben, zouden we dat uiteraard dit jaar ook zo weer kunnen doen. Maar dat zou uiteraard niet slim zijn aangezien vleestorpedo en kornuiten dan in de 3de klasse terecht zouden komen waar we helemaal niet op zitten te wachten. Hoe we dat volgens plan doen leest u hier onder.

Vandaag stond de kraker SVZW ( Sport Vereniging Zonder Wierdenaren ) – PH op de agenda. Iedereen werd wakker met de ijspegels aan de dakgoot dus de meesten zaten te wachten op het verlossende appje van Koos dat het afgelast zou zijn maar een paar uur later reden we toch via de toeristische route richting Wierden. Sjupan kwam niet in het strijdplan voor na de domme keuze gemaakt te hebben om donderdag te hebben getraind waarbij hij geblesseerd is geraakt aan zn kleine teen. Hieruit blijkt dat de licht getinte man niet leert van zijn foute keuzes om te gaan trainen waardoor hij elke keer wissel stond. Gelukkig is het bijna oud & nieuw en we hopen ook dat hij dit mee neemt in zn goede voornemens voor het nieuwe jaar.

Coach Koos stuurde de volgende jongens de Siberische kou in:

Joost, Ranutelli, Vleestorpedo(65e Hilgerink) , Dijk, Pato, Little(10e Hulsink) ,Vlijmerij,Thijs, Bugs(beste voetballer van PH en omstreken),Philip, Vosse(45e Lange).

Zoals u kunt zien stond de Lange wissel na een dubbele Hernia en rug amputatie en was Wouter ook weer hersteld van zijn zware bilspier blessure na een zware werkweek. Hulsink vond vandaag een helftje wel genoeg maar hij moest na 10 minuten al zn handen uit zn broek halen om de geblesseerde Little te vervangen. Hij was vandaag opvallend rustig met zijn uitspraken.. het zal er iets mee te maken hebben dat de ietwat seksistische voorhoede speler tegen zijn schoonfamilie speelde.

Na een kwartiertje ozonlaag kapot schieten waren we klaar voor de wedstrijd in het nog steeds verschrikkelijk koude Wierden.

De vers-lag gever heeft weer het geluk dat het een verschrikkelijk (koude) saaie wedstrijd was. Svzw zette aardig druk op onze verdediging maar vleestorpedo & co hadden daar weinig moeite mee. Na een 10 minuten kreeg onze kleine man een trap op zn enkel waarbij de zeer gevoelige geenzinspier ook weer op speelde, wij betreuren het ook ten zeerste dat deze zware spierblessure onze kleine man blijft treffen. Binnen onze gelederen hebben wij een fysiotherapeut en een huisarts maar zelfs zij zijn nog zoekende naar een goed remedie. Velen onder ons denken het wel te weten.. iets met bruine reepjes en zo’n witte saus. Hulsink kwam er in en de voorhoede speelde prima ( met dank aan onze vriend van de show Vosse ) maar tot grote kansen kwam het niet.

De grootste kans in de eerste helft kwam van hoe kan het ook anders.. (de beste voetballer van PH ) Bugs, na een mooie aanval kwam de beste voetballer van PH 1 op 1 met de keeper maar het puntertje was een prooi voor de keepah.. de man die alles kan met een bal is niks aan gelogen want missen kan ie helaas dus ook. Een discutabele vrije tap voor Svzw ging recht door de muur heen waardoor Joost kansloos was. Zure 1-0 maar nog steeds in de lijn der verwachtingen gezien het feit dat we Svzw naar de 3de klas sturen.

Had ik al gezegd dat het verschrikkelijk koud was? De warme thee ging er als warme broodjes in en konden beginnen aan de tweede helft

Het was nog steeds verschrikkelijk koud helaas en het voetbal werd er niet beter op ondanks dat De lange binnen de lijnen was. Na een minuut of wat werd het in grote getalen aanwezige publiek opgeschrikt door een ongeval wat menig mens zich nog dagen op het netvlies ziet branden. De bonkige verdediger van Svzw wou de bal weg roeien maar die vloog vol op het hoofd van hoe kan het ook anders de man met het langste hoofd van PH. Met deze ijzige kou kon je nog beter een enkel breken dan een bal vol op de oren krijgen. De kreten; kan ook niet anders met zo’n lang hoofd, een oor aan genaaid galmde over het bevroren veld heen. Later zou blijken dat De lange een gekneusd oor heeft en daardoor niet meer kan trainen in 2017. Verschrikkelijk nieuws uiteraard en ik wens mezelf dan ook beterschap toe.Een lange darm van Svzw nam op de rand van de 16 de bal op de pantoffel en schoot daar mee zn team naar de 3de klasse. Uiterst dom natuurlijk maar gelukkig voor de mannen van Koos bereikten zij daarmee de doelstelling. De vleestorpedo lag onder tussen te braden op de gourmet maar had in de gaten dat ie begon aan te branden dus hij torpedeerde er een ietwat grove overtreding uit. Daarna vond ie het wel welletjes en mocht Hilgerink hem vervangen.

Het was nog steeds onmenselijke koud dus besloot de scheids heel verstandig om af te fluiten.

Al met al hoorde dit bij ons plan dus Koos kon terug kijken op een slim uitgespeelde wedstrijd van de helden van PH.

Patrick (De Lange) Hofland

Laatste nieuws:

 • Ondanks dat Jelle al 29 jaar zijn lichaam vet mest voor elke winter leek het hem verstandig om een dikke ph winter jas onder zn shirt te doen, of dit reglementair was wisten we niet maar gelukkig voor de vleestorpedo viel het niet op of hij de jas nou wel of niet aan had.
 • Hilgerink was vorige week geblesseerd aan zn bilspier, hijzelf zegt dat het door ‘ voor het eerst echt gewerkt, moest met draain in de fabriek’ maar we gaan er vanuit dat Evelien er meer van weet na 3 dagen van huis geweest te zijn.
 • Volgende week strijden de Lekker Poar Gourmetten-ers weer om het LPG bokaal. De omzet zal daardoor niet om naar huis over te schrijven zijn bij PH( club vernoemd naar Patrick Hofland).
 • Bij deze willen we Longlijer feliciteren dat hij sinds vrijdag al minimaal 221011200 seconden, 3683520 minuten, 61392 uur,2558 dagen, 84 maand en 7 jaar met zn vriendin gaat. (zie foto )

 

 • Op de vraag welke wijn ze schenken bij PH, wist Little te antwoorden met: zoete en zure witte wijn. Wellicht dat hij nog een bijzondere wijn collectie in zijn runk bunker heeft maar PH in ieder geval niet.
 • Onze nooit stil zittende vrijgezel Jurre schitterde vandaag in afwezigheid bij de derde helft. Vorige week schitterde hij in de woonkamer met prima dansmoves op nederlandse emo hiphop muziek, die hij  graag wilde door zetten in de stad maar na een fietstocht door de regen en 1 biertje bleek dat niemand interesse had in zn dansmoves en droop maar af richting huis.

 

 • Onze blonde hardwerkende nertsenfokker heeft heugelijk nieuws gekregen dit weekend, Pato en Mirre zijn in verwachting van een jongedame.
 • Nog meer heugelijk nieuws: de jongedame van Rik en Mirre is inmiddels al uitgehuwelijkt met Jazz.
 • Twan Haghuis;  ‘zolang je het nog niet weet,vertel ik het nog wel een keer.’
 • Onze 2 Feyenoord supporters Heerkop en Bettus hadden vrij af gekregen van Koos voor deze ingeplande verloren wedstrijd. Zij hebben in Rotterdam geëscaleerd, helaas was Bettus bij terug komst van de stad zn telefoon verloren.
 • De geenzinspier blessure van Little blijkt toch erger dan verwacht.. Naast trainingsbeest de Lange moet helaas Little op de donderdag avond voorlopig maar op bed blijven liggen met een haspel, buggles + saus , laptop , paprika chips , cashewnoten, cola en zn zure wijn.
 • Een leuk feitje volgens onze stokbrood Eric; de Eiffeltoren is 540 stokbroden hoog. We hebben het zelf even na gemeten maar dat blijkt niet te kloppen. Zie foto voor bewijs.
Back To Top