skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Voorbereiding (jeugd)seizoen 2022/2023

Voorbereiding (jeugd)seizoen 2022/2023

Vanaf deze week wordt het weer gezellig druk op de trainingsavonden. De meeste jeugdteams starten vandaag of morgen weer met trainen. We hopen dat iedereen zijn batterij weer heeft opgeladen en heeft genoten van zijn/haar vakantie. Het Wout Brama toernooi klopt al aan de deur en de competities beginnen alweer op zaterdag 3 september. We hopen met elkaar een leerzaam en plezier seizoen tegemoet te gaan. In dit verslag over de jeugdopleiding staan nog geen wedstijdverslagen maar wel een aantal updates om jezelf goed voor te bereiden op de komende tijd. Veel leesplezier.

GROEPSCHAT

In de beschrijving van de groepschat op WhatsApp staat een Dropbox-link. Via deze link krijg je toegang tot de Dropbox pagina van PH. Hierin staat informatie over bijvoorbeeld trainingsstof, links naar belangrijke documenten zoals het trainingsschema en veel andere interessante informatie. Alle trainers, leiders en andere begeleiding rondom onze jeugd-voetbalteams zijn toegevoegd in deze groepschat.

VOETBAL APP

Op 3 september staan de eerste officiële wedstrijden alweer op het programma. Dit is allemaal te zien op de voetbal app die je kunt downloaden in de app-stores. Nu we het toch over deze voetbal app hebben: via deze app gaan we aankomend jaar communiceren met alle betrokkenen binnen PH. Het is daarom belangrijk om te checken of alle gegevens kloppen in deze app. Zo ontvang jij ook alle notificaties van PH!

JAARAGENDA

In de afgelopen weken hebben we een jaaragenda opgesteld. Hier staan (bijna) alle activiteiten van aankomend jaar in. Het is lastig om alle activiteiten al vooruit te plannen, vandaar dat het een online-document is. Dit houdt in dat als we iets aanpassen dat direct zichtbaar is voor iedereen, zo is het document altijd actueel.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1g-nZQaM9LytUZbtpoYQYsCDw67UV7nMfPBtTddXxczo/edit#gid=0

WOUT BRAMA TOERNOOI

Aankomend weekend trappen we gelijk af met een prachtig toernooi op ons eigen sportpark, het Wout Brama toernooi. Op zaterdag en zondag worden er de hele dag wedstrijden gespeeld, alle informatie over het toernooi staat op de toernooi pagina op onze website: https://www.phalmelo.nl/woutbrama/. Tijdens het Wout Brama toernooi proberen we ook tussentijds teamfoto’s te maken. Op zaterdag 27 augustus wordt de eerste dag afgesloten met een oefenwedstijd van PH 1 tegen Stevo 1, aanvang 18:30.

Graag zien wij jullie op 27 en/of 28 augustus verschijnen op ons prachtige sportpark de Veenelanden. Tot dan!

Tim van Vlijmen,

Hoofd Jeugdopleiding.

 

 

Back To Top