skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Voorbeschouwing: PH 1 Ontvangt ASV’57 1 Feestwedstrijd

Voorbeschouwing: PH 1 ontvangt ASV’57 1 feestwedstrijd

PH 1 is kampioen en heeft het kampioensfeest nog maar net verwerkt of de volgende leuke activiteiten staan (stonden) al weer gepland. Allereerst werd de ploeg afgelopen donderdag getraind door de trainer van het succesvolle Heracles Almelo in het Polman Stadion en komende zaterdag staan er ook weer festiviteiten op het programma. Na afloop van de wedstrijd zal de heer Heinrich van de KNVB de kampioensmedailles uitreiken en wordt het kampioensfeest dunnetjes over gedaan met live muziek in de kantine. Een afterparty 2.0 zullen we maar zeggen.    

Eerst moet er natuurlijk nog gevoetbald worden, ditmaal tegen de gasten uit het nabijgelegen Aadorp. De ploeg van Rene de Visscher maakt een prima seizoen door en bezet momenteel de 6e plaats (31 punten, 52 voor en 41 tegengoals) en lijkt zich daar makkelijk te kunnen handhaven. Maar schijn kan bedriegen want het staat slechts 6 puntjes voor op Voorwaarts dat op plek 11 staat. Voor ASV staat er dus nog genoeg op het spel om voor een stuntje te gaan in Almelo.

PH werd dus afgelopen week getraind door de Duitser Frank Wormuth, hij gaf de spelers een kijkje in zijn werkwijze en spelprincipes. Deze training stond het spelprincipe counteren centraal, gezien het feit dat PH een klasse omhoog gaat en daar ook regelmatig zal kunnen counteren. Spelers binden en het uitspelen van overtalsituaties waren terugkomende items. Leuk en interessant om te zien hoe Wormuth de training opbouwt en de spelprincipes in verschillende spelvormen terug laat komen.

De training werd mogelijk gemaakt door Witzand Bouwmaterialen waarvoor onze hartelijke dank!

Sander Bekhuis verliet helaas dinsdagavond de training met een enkelblessure, dus de kans voor anderen om te schitteren in deze wedstrijd. De aftrap is komende zaterdag om 15:00 uur op Sportpark de Veenelanden, de aftrap wordt gedaan door (de zoon van de trainer van de tegenstander) Valentijn de Visscher (JO8-1) en de wedstrijd staat onder leiding van de heer J.J. Schumer.

Programma zaterdag 20 april:

14:30 DES 1 – Kloosterhaar 1

14:30 OZC 1 – Bergentheim 1

14:30 Mariënberg 1 – Juliana’32 1

14:30 SVVN 1 – Quick’20 1

15:00 Blauw Wit’66 1 – Voorwaarts V. 1

15:00 PH Almelo 1 – ASV’57 1

15:00 vv Hellendoorn – Wilhelminaschool 1

Back To Top