skip to Main Content
sportvereniging PH
Voorbeschouwing: PH 1 Ontvangt BSZV De Blauwwitters

Voorbeschouwing: PH 1 ontvangt BSZV de Blauwwitters

Komende zaterdag ontvangt het vlaggenschip van onze prachtige vereniging de blauwwitte hemden van BZSV de Blauwwitters. In een van de laatste thuiswedstrijden dit seizoen gaat PH op jacht naar de volgende driepunter.  

De bezoekers nemen momenteel plaats 10 in op de ranglijst met 12 punten uit 13 wedstrijden (doelsaldo 15 voor en 38 tegen). Ietwat tegenvallend voor de club die in haar beleidsplan heeft opgenomen uit te willen groeien tot een stabiele 3e klasser. De ploeg uit Borne wordt volgens insiders geteisterd door blessures, een van de redenen waarom het nog niet lukt de weg omhoog in te slaan. Zo kreeg het vorige week ook klop in de thuiswedstrijd tegen SVV’56 1 (0-3). In de heenwedstrijd kon BZSV weinig weerstand bieden aan de Almeloërs, het verloor de heenwedstrijd met 0-4.

Aan PH zijde is het al enige tijd rustig en stabiel. Dinsdag werd er in de nabespreking wat extra aandacht gegeven aan het omgaan met de negatieve spelopvatting en de loopgraventactiek van de tegenstanders. De ploeg bereidde zich daarna op de normale manier voor, met twee pittige trainingen richting de wedstrijd van zaterdag. Noemenswaardig is de pupil van de week voor komende zaterdag. Het gaat namelijk om de oudste telg van oud eerste elftal speler Frank Loohuis, Daley Loohuis.

Aanvang wedstrijd 15.00 uur en de door de KNVB aangestelde scheidsrechter voor deze wedstrijd is de heer J. Holtvluwer. Wij hopen u weer langs de lijn te zien!

 Het programma in speelronde 13:

Rijssen Vooruit 1             –              DKB 1

MVV’69 1                           –              Sportclub Rijssen 1

SP Daarle 1                        –              Lemele 1

Bruchterveld 1                  –              Daarlerveen 1

PH 1                                    –              BZSV de Blauwwitters 1

Back To Top