Dia1

Voorbeschouwing PH 1: op bezoek bij SP Daarle

Aankomende zaterdag trapt de kersverse kampioen van de 4e klasse D voor de 3e keer af voor een wedstrijd tegen SP Daarle. In de eerste twee partijen was PH duidelijk de bovenliggende partij, het won het bekerduel in september met 8-1 en op 24 februari van dit jaar werd er met 7-0 gewonnen van de zwart-witten.

 PH vierde afgelopen zaterdag het grote kampioensfeest en een klein deel van de selectie bezocht op 2e pinksterdag ook nog de binnenstad, maar daar werd op de dinsdagtraining geen rekening mee gehouden door trainer Bouck. Als vanouds stonden er ‘wat loopjes’ op het programma, die vooral door onze kleine man Hugo Seckel (die het kampioensfeest afsloot met een theetje) slecht verteerd werden. Een duidelijk signaal van de trainer, die er toe genegen is om het seizoen op een waardige manier af te sluiten. Donderdag was het eerste deel voor Robbie en werd er besloten met een lekker afwerkvormpje en de eindpartij. Klaar voor de strijd dus!

SP Daarle kende een wonderbaarlijk goede start van de competitie, het wist de eerste vijf wedstrijden namelijk te winnen en voerde die tijd ook de koppositie aan. Daarna zakte de ploeg flink weg, getuige de huidige 8e plaats en slechts één winstpartij in de overige 16 duels (23 punten, doelsaldo 26 voor en 48 tegen).

Voor beide ploegen staat er vooral de eer op het programma, PH wil het seizoen als een waardig kampioen afsluiten en SP Daarle wil natuurlijk het thuispubliek nog eenmaal trakteren op de volle buit. Hoe het af zal lopen? Dat ziet u komende zaterdag om 14.30 uur aan Sportpark N’ Kadiek.

Het programma op zaterdag 26 mei:

Bruchterveld 1                                 –              Avereest 1

Sportclub Rijssen 1                         –              Rijssen Vooruit 1

SP Daarle 1                                        –              PH Almelo 1

BZSV de Blauwwitters 1                 –              Daarlerveen 1

SVV’56 1                                             –              MVV’69 1