skip to Main Content
sportvereniging PH
Voorbeschouwing: PH 1 Op Bezoek Bij Wilhelminaschool 1

Voorbeschouwing: PH 1 op bezoek bij Wilhelminaschool 1

PH reist komende zaterdag af naar Hengelo en treft daar op Sportpark de Vikkerhoek hekkensluiter Wilhelminaschool. Inderdaad, Wilhelmina bezet momenteel de laatste plaats in de 3e klasse D na twee nederlagen in de eerste twee wedstrijden. Daarin trof het wel direct twee ploegen die naar verwachting zullen meestrijden om het kampioenschap (Quick’20 & Bergentheim), geen gemakkelijk begin zullen we maar zeggen.

Wilhelminaschool was, net als PH, een aantal seizoenen geleden nog actief in de zondag-afdeling van de KNVB maar maakte in 2015 de overstap naar de zaterdagtak. In dat eerste seizoen werd het direct kampioen en speelde de laatste twee seizoenen zeker een rol van betekenis door op respectievelijk de 4e (seizoen 2016/2017) en 5e (seizoen 2017/2018) plaats te eindigen in deze klasse. Wilhelminaschool is er natuurlijk alles aan gelegen om die laatste plaats over te dragen en werkt volgens de wedstrijdverslagen op hun site steeds meer toe naar een vaste en stabiele basis.

Het artikel gaat verder onder de foto

Bij PH is die basis al twee wedstrijden dezelfde en kan het komende zaterdag wederom beschikken over een volledig fitte spelersgroep. Jeroen Schwarte hervatte deze week de groepstraining en lijkt daarmee fit genoeg om te spelen. Ondertussen wordt er in de lokale media geschreven dat PH op dezelfde voet doorgaat als vorig seizoen, dat terwijl er nog maar twee wedstrijden gespeeld zijn. Laten we dus vooral die voetjes op de grond houden en ons stinkende best doen om zaterdag de drie punten weer huiswaarts te nemen. Benieuwd of Roy Bouck deze week wijzigingen in de opstelling door heeft gevoerd? De wedstrijd staat onder leiding van A. Marschalk en zal om 14.30 uur aanvangen.

Het programma zaterdag 6 oktober:

14:30 Voorwaarts V. 1 – DES 1

14:30 Kloosterhaar 1 – Blauw Wit’66 1

14:30 Mariënberg 1 – OZC 1

14:30 Wilhelminaschool 1 – PH 1

14:30 Juliana’32 1 – SVVN 1

14:30 Bergentheim 1 – vv Hellendoorn 1

15:00 Quick’20 1 – ASV’57 1

Back To Top