Lemeleph

Voorbeschouwing: PH 1 op bezoek bij Lemele 1

Komende zaterdag moet het eerste elftal van PH op bezoek naar Lemele 1. Op sportpark Zandeinde vervolgt PH haar weg naar het kampioensschap.

De thuisploeg neemt momenteel een keurige plaats in de middenmoot in (7e) en wist in 12 wedstrijden 22 doelpunten te maken. Daarentegen kregen ze er ook 24 tegen, waaronder 2 in hun laatste wedstrijd op bezoek bij SVV’56 (2-3 winst). In de heenwedstrijd kon Lemele weinig weerstand bieden aan de Almeloërs, het verloor de heenwedstrijd met maar liefst 8-0.

PH bereidde zich deze week weer voor met de nodige conditionele prikkels. De jeugdigen uit de selectie (waar zo’n beetje het hele elftal voor in aanmerking komt) speelden op dinsdag een wedstrijd voor de Beltona-competitie (4-1 winst tegen Sparta Enschede o21), terwijl de rest van de groep (de oude garde) op diezelfde avond een training onder leiding van assistent trainer Simon de Grave onderging. Die aangaf zich te hebben laten inspireren door het programma ‘Special Forces’, maar dat viel achteraf gelukkig mee. Donderdag wordt er vanzelfsprekend weer met de gehele groep getraind en zullen de laatste puntjes richting de wedstrijd op de spreekwoordelijke i gezet worden.

Aanvang wedstrijd 14.30 uur en de door de KNVB aangestelde scheidsrechter voor deze wedstrijd is de heer J. Holtvluwer. De temperatuur is weer een stuk aangenamer en de afstand te overzien, dus wij hopen u daar weer langs de lijn te zien!