skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Voorbeschouwing: PH 1 Speelt In Topper Voor De Titel

Voorbeschouwing: PH 1 speelt in topper voor de titel

PH 1 heeft ook de tweede in de reeks van drie thuiswedstrijden gewonnen, het won met 5-1 van de hekkensluiter Blauw Wit. Ditmaal mag verwacht worden dat de weerstand hoger wordt, het kwalitatief sterke Quick’20 komt namelijk op bezoek op sportpark de Veenelanden.  

 

Quick’20 staat bekend om een kwalitatief goede opleiding, met technisch begaafde voetballers en had de ambitie om dit seizoen kampioen te worden. Met name de periode na de winterstop verspeelde Quick’20 zijn kansen daarop, ingeleid door de nederlaag vlak voor de winterstop tegen PH (1-4). Quick’20 staat op de derde plek (38 punten met een positief doelsaldo van 21) en zal moeten winnen om de druk op Bergentheim er op te houden. De heenwedstrijd was een gelijk opgaande strijd, waarbij PH op de juiste momenten wist te scoren en daardoor de wedstrijd naar zich toe trok.

 

PH zal dus goed voor de dag moeten komen om de punten in eigen huis te houden. Aan de motivatie kan het in ieder geval niet liggen; buiten het feit dat PH haar ongeslagen status wil vasthouden, is er ook de mogelijkheid om zaterdag al kampioen te worden (het is dan afhankelijk van de uitslag bij Bergentheim). Kosten nog moeite werden gespaard, zo vloog Daan Morsink naar de Servische placenta dokter Mariana Kovacevic maar ook dit mocht niet baten.

De wedstrijd komt voor hem te vroeg. Ook deze week dus keuzes voor trainer Bouck, de vraag is of Sam (P)Hesselink weer eens aan de aftrap verschijnt of dat de keuze op anderen valt. Zoals Jan Drees ’t altijd zo mooi zegt: ‘Wie geht dr veur!’ De aftrap is komende zaterdag om 15:00 uur op Sportpark de Veenelanden, wordt gedaan door pupil van de week Milan Heukels (JO8-2) en de wedstrijd staat onder leiding van de heer S.G.W. Endeman.

 

 

 

 

 

Programma zaterdag 6 april:

14:30 SVVN 1 – vv Hellendoorn 1

14:30 DES 1 – ASV’57 1

14:30 Voorwaarts V. 1 – Kloosterhaar 1

14:30 OZC 1 – Juliana’32 1

14:30 Mariënberg 1 – Bergentheim 1

15:00 Blauw Wit’66 1 – Wilhelminaschool 1

15:00 PH Almelo 1 – Quick’20 1

 

 

 

Back To Top