skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Voorbeschouwing: PH 1 Ontvangt SVVN

Voorbeschouwing: PH 1 ontvangt SVVN

PH 1 wacht drie thuiswedstrijden, waarin het de voorsprong richting haar achtervolgers moet vasthouden (en mogelijk uitbreiden) om zo het kampioenschap veilig te stellen. De eerste opponent van de drie thuiswedstrijden is de ploeg van Julian op den Dries, SVVN.  

Precies een maand geleden speelden beide ploegen ook al tegen elkaar. In die wedstrijd bood SVVN prima tegenstand en had het voor rust de leiding kunnen nemen maar voorkwam een goede redding van jonge gelegenheidsdoelman Tijs Goossen. Vooral de middenvelders beschikken over veel loopvermogen en duelkracht, waar PH met een hoog baltempo en goed positiespel onderuit moet weten te voetballen. SVVN boekte een knappe overwinning vorige week op bezoek bij OZC (1-0), al ging het die week daarvoor thuis nog onderuit tegen het goed draaiende Kloosterhaar (1-2).

PH bereidde zich op gebruikelijke wijze voor op deze wedstrijd, al werd de spelersgroep dinsdagavond opgesplitst vanwege de wedstrijd in de Beltona-competitie (4-2 verlies) waarin veel van de getalenteerde jonge spelers van het 1e ook aan mee mogen doen. Donderdag voegde de ploeg zich weer bijeen en werden verschillende afwerkvormen afgesloten met de gebruikelijke team-van-de-week eindpartij. Opvallend fenomeen is dat onze Appie Aykutlu dit puntenklassement aanvoert, terwijl hij de meeste van zijn speelminuten in het tweede heeft gemaakt dit seizoen. Ook afgelopen donderdag was de sierlijke buitenspeler erg op dreef. Het geheim van Appie? Hij heeft een muts-en-kussen in één, waardoor hij op ieder moment van de dag een uiltje kan knappen als hij niet aan het telefoneren is met het vrouwelijke geslacht.

Weten of Appie aan de aftrap verschijnt of dat trainer Bouck andere spelers op het wedstrijdformulier posteert? De aftrap is komende zaterdag om 15:00 uur op Sportpark de Veenelanden, wordt gedaan door pupil van de week Ties Burks (JO9-2) en de wedstrijd staat onder leiding van de heer A.J.N Mulder.

Oproep aan alle doelpuntsponsoren om zich aan te melden bij één van de spelers of begeleiders van PH 1 voor 26 maart voor de VIP wedstrijd tegen Blauw Wit’66 (30 maart). Mis deze gezellige feestavond niet; u wordt van alle gemakken voorzien: hapje, drankje en gezellige live muziek op kosten van de selectie! Aanmelden kan via: stefan_olthof100@hotmail.com

Programma zaterdag 16 maart:

14:30 ASV’57 1 – Blauw Wit’66 1

14:30 Juliana’32 1 – Kloosterhaar 1

14:30 Bergentheim 1 – Voorwaarts V. 1

14:30 Wilhelminaschool 1 – Mariënberg 1

15:00 Quick’20 1 – OZC 1

15:00 PH Almelo 1 – SVVN 1

15:00 vv Hellendoorn 1 – DES 1

 

 

 

Back To Top