skip to Main Content
sportvereniging PH
Voorbeschouwing: PH Op Bezoek Op ‘t Heuveltje

Voorbeschouwing: PH op bezoek op ‘t Heuveltje

Na drie thuiswedstrijden op rij mag PH ditmaal afreizen naar Sportpark ’t Heuveltje te Aadorp om te strijden tegen de plaatselijke voetbalvereniging met de naam Aadorpse Sport Vereniging uit het jaar 1957. ASV’57 speelde vorige week knap gelijk tegen runner-up vv Hellendoorn en had na een 2-0 voorsprong eigenlijk de zege niet meer mogen weggeven volgens inside information.

 

PH bereidde zich deze week voor met een bekerwedstrijd tegen de Vroomshoopse Boys. Zoals u weet ging deze wedstrijd jammerlijk verloren, het gevoel dat overheerste in de nabespreking is dat er ‘meer had ingezeten’ en de ‘gelukkigste gewonnen heeft’. Zaak voor de Almeloërs om die woorden kracht bij te zetten komend weekend in de wedstrijd tegen subtopper en buurman ASV’57. Drie weken geleden troffen beide ploegen elkaar ook al, destijds voor het bekertoernooi (2-1 winst) en komende zaterdag dus voor de competitie. Dit zijn wedstrijden waarin iets extra’s wordt gevraagd qua motivatie en beleving. Pas wanneer PH dit weet op te brengen komen de individuele kwaliteiten van bepalende spelers naar boven en kan het aanspraak maken op de drie punten.

 

ASV’57 heeft het de laatste weken aardig op de rit en is na een matige start opgeklommen naar de middenmoot van deze competitie. In 9 wedstrijden speelde de ploeg van Rene de Visscher even vaak gelijk als dat het won en verloor (alles 3x), een simpel rekensommetje maakt dat de ploeg dus 12 punten bijeen heeft gespeeld. Het scoorde in die wedstrijden gemiddeld iets meer dan 2 doelpunten per wedstrijd en kreeg er iets minder dan 2 tegen (19 om 17). De aftrap op t Heuveltje zal om 14:30 uur zijn en de wedstrijd staat onder leiding van de heer C. Taflan.

 

Het programma zaterdag 1 december:

14:30 Voorwaarts V. 1 – Blauw Wit’66 1

14:30 Juliana’32 1 – Mariënberg 1

14:30 ASV’57 1 – PH 1

14:30 Kloosterhaar 1 – DES 1

14:30 Bergentheim 1 – OZC 1

14:30 Wilhelminaschool 1 – vv Hellendoorn 1

15:00 Quick’20 1 – SVVN 1

Back To Top