Voorbeschouwing Rijssen Vooruit 1 – PH Almelo 1

Komend weekend reist PH Almelo af richting Rijssen voor het inhaalduel tegen Rijssen Vooruit. Rijssen Vooruit, dat al jarenlang een stabiele 4e klasse is, wist vorige week winnend af te sluiten tegen hekkensluiter Daarleveen (5-2).

 Rijssen Vooruit is een van de twee clubs uit Rijssen die zich in deze klasse bevindt. Samen met Sportclub Rijssen zijn ze het kleinere broertje van Excelsior’31. Door de winst van vorige week is Rijssen Vooruit de top-5 binnengeslopen en is het DKB gepasseerd op de ranglijst. Cijfermatig: 6 gespeeld, 3 gewonnen, 1 gelijk en 2 verloren: 10 punten met een positief doelsaldo van 3.

PH draait de laatste weken weer op volle toeren, waarbij de 2e helft tegen Lemele vorige week een van de betere (zo niet de beste) helft van de competitie was. Zaak voor de Almeloërs om deze lijn door te trekken en de drie punten mee te nemen richting sportpark de Veenelanden. Alle reden voor de bezoekers om volle bak te gaan, aangezien PH daarna een week rust heeft i.v.m. het oneven aantal teams in deze competitie.

Weten hoe trainer Roy Bouck, aanvoerder Jelmer van Harn en keeper Wouter Haarhuis de laatste weken beleeft hebben, klik dan op de volgende link: www.rtvoost.nl/sport/voetbal/279441/ph-almelo-heer-en-meester-in-de-vierde-klasse-het-niveauverschil-is-enorm?mcats=1