skip to Main Content
sportvereniging PH
Voorbeschouwing SVV’56 1 – PH 1

Voorbeschouwing SVV’56 1 – PH 1

Aankomende zaterdag staat de wedstrijd SVV’56 1 – PH Almelo 1 op het programma in de 4e klasse D. Grote vraag voor deze wedstrijd is natuurlijk of deze überhaupt door zal gaan i.v.m. de winterse weersomstandigheden. Mede ook omdat het hoofdveld van de ploeg uit Sibculo uit natuurgrasvezels bestaat en er pas na de winterstop (verplicht) uitgeweken hoeft te worden naar de plastic variant.

De Sibculose Voetbal Vereniging, opgericht in 1956, bezet momenteel de 6e plaats met 14 punten uit 8 wedstrijden (doelsaldo 23 voor, 11 tegen). De thuisploeg heeft de laatste jaren geïnvesteerd in het sportcomplex ‘de Dubbeltreffer’ gezien de nieuwe tribune en de kleedkamers van waaruit de spelers door een tunnel het hoofdveld op worden geleid. SVV’56 zal er alles aan doen om de eerste competitiehelft goed af te sluiten, bij winst kunnen de mannen van Abel zelfs op de 3e plaats terecht komen. Zaak dus voor PH om zich goed voor te bereiden en geen misstap te begaan in de strijd om de titelrace.

Mede door die winterse omstandigheden bereidde PH zich deze week voor op deze wedstrijd door te trainen in de zaal van topsporthal de IISPA, dat moet leiden tot (hopelijjk) de 8e zege van dit seizoen. Groot pluspunt voor de Almeloërs is dat zij uit een geheel fitte selectie bestaat, er valt dus wat te kiezen in de laatste wedstrijd voor de winterstop…

Vanaf deze plek bedanken wij nogmaals alle doelpuntsponsoren (zie overzicht) voor hun bijdrage en nodigen wij iedereen die PH 1 een warm hart toedraagt uit om samen met ons te strijden voor de laatste 3 punten voordat we kunnen genieten van de winterstop. Aanvang wedstrijd aan de Gemeenteweg 8 in Sibculo: 14.30 uur.

Het programma:

Sportclub Rijssen 1 – DKB 1

SP Daarle 1  – Avereest 1

Bruchterveld 1 – Rijssen Vooruit 1

Lemele 1 – MVV’69 1

SVV’56 1 – PH Almelo 1

Daarlerveen 1 & BZSV de Blauwwitters vrij

 

Back To Top