MO19

Vroomshoopse Boys uit, altijd zwaar voor PH MO-19

Zaterdag moesten we naar het kletsnatte , maar de gast vrije Vroomshoopse Boys.

Er waren een paar meiden die kleine pijntjes had,knie ,nek enkels,ik denk zelf ,dat het nog uit de wedstrijd was tegen Mvv,maar nu stond er al weer een nieuwe tegenstander.

We waren de eerste helft goed aan het voetballen ,maar we konden wéér, het doelnet niet vinden, al waren we niet zo over heersend als tegen Mvv, maar ik vond ons toch wel wat beter de eerste helft,waar ook nog een meid van Vroomshoop een lelijke blessure opliep,van harte beterschap van onze kant.

Het was toch wel een mooie sportieve wedstrijd ,met een net zo als woensdag tegen Mvv,een uitstekende fluitende scheids,maar door de harde werklust aan beide kanten, vielen er blessures aan beide kanten door botsingen.

Met een mooie aanval ,waar Carmen en Marell ruimte maakte voor Sophie ,die dan ook de mooie 0-1 maakte.

Maar we verloren steeds meer de persoonlijke duels,en de Vroomshoopse meiden kregen steeds meer de overhand,wat dus ook resulteerde in de 1-1 ,vlak nadat al een buitenspel goal was afgekeurd voor de Vroomshoopse meiden, maar die was goed gezien door onze grensrechter Arjen (Oscar voor vrienden).

De 2e helft kan ik kort over zijn,er zat geen enkele lijn meer in onze elftal,de Vroomshoopse meiden scoorde dan ook snel de 2-1.

Wij bleven maar zwoegen ,en mochten nog blij zijn dat we niet werden overlopen door de tegenstanders,maar we hielden stand, Nairy maakte wel de mooiste goal van de wedstrijd wat de 2-2 werd.

Maar de pijp was leeg bij onze meiden ,en toen ook een lange bal over onze middenveld vloog,en wij weer onze meiden benen 2 meter de lucht in gooide om de bal weg te trappen,ipv de bal weg te koppen stuiterde de bal bij hun spits voor de voeten en de 3-2 scoorde.

De wedstrijd ging als nacht kaars uit,het beker avontuur is zo goed als voorbij,wij hebben net zo veel kans om door te komen als het Nederlands elftal,alleen wij voetballen beter.

Volgende tegenstander BWO ,en mijn meiden hebben echt een overwinning nodig voor hun vertrouwen.