skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
PH Uit Naar Hulzense Boys

PH uit naar Hulzense Boys

Aanstaande zaterdag gaat PH op bezoek bij Hulzense Boys. Bij Hulzense Boys boys gaat het van een leien dakje terwijl er bij PH nog een beetje zand in de motor zit. Tijd voor verandering dus!

 

Hulzense Boys staat momenteel bovenaan in de 2e klasse H. De ploeg van trainer Bram Freie haalde in de vijf gespeelde wedstrijd tien punten met een doelsaldo van +10. PH daarentegen staat ergens onder aan en dan kunt u de tactiek van de mannen uit Almelo wel raden: uitgaan van eigen kracht, volle druk vooruit en de punten mee in de tas naar Almelo.

 

De trainingsweek van PH was net als vorige week niet optimaal. De dinsdagtraining werd afgesloten met slechte tien spelers terwijl er toch echt twintig(!) op papier staan. De donderdagtraining was de groep weer wat groter mede doordat Jelmer een nieuwe teen heeft gekregen, Alain bij kaakchirurg H. Odes was geweest en Gait weer was hersteld van het Champions League – virus.

 

Daarnaast is binnen de selectie van PH een groot contrast te zien. Waar de ene speler een papieren schouder heeft en door middel van een HSMI – scan van huisarts D. Wennink erachter kwam dat het makkelijk scheurt ging de echte Jurre (lees fuifje) donderdag wel tot het gaatje. U mag zelf invullen welk gaatje dit is… wellicht dat caféhouder M. Olde olthof u hier meer over kan vertellen. 

 

Wederom wordt het zaterdag weer puzzelen voor trainer Bjorn Hodes. Voor een maximaal resultaat is naast een maximale inspanning ook een ervaren elftal nodig. De vraag is dan ook of Bjorn Hodes PH za1 meeneemt naar Hulzense Boys of PH za3. PH za3 pakte namelijk twee jaar geleden de titel in Hulzen en weet dus wat maximaal presteren daar is. Benieuwd welk elftal zaterdag aan de aftrap staat? De wedstrijd wordt om 14;30 afgetrapt en staat onder leiding van de heer L. Meijer. 

Back To Top