Weekverslag 11 PH Jeugdopleiding

Spectaculaire wedstrijden en veel doelpunten, een mooi begin van de zaterdag. In verslag 11 lees je een aantal updates m.b.t. de jeugdopleiding van PH en alle ingestuurde wedstrijdverslagen. Veel leesplezier!

Updates:

Wout Brama Toernooi: vanaf vandaag is het mogelijk om je team in te schrijven voor het Wout Brama Toernooi 2022. Het toernooi wordt dit jaar gehouden op 27 en 28 augustus en let op: niet alleen voor pupillen, maar voor bijna alle leeftijden. Dit jaar kan O8, O9, O10, O11, O12, O13, O15, O17 en O19 zich inschrijven.

Vriendjes en Vriendinnetjes dag: zaterdag 16 april staat de vriendjes en vriendinnetjes dag op het programma. Dat is al over 2 weken! Deze leuke dag wordt georganiseerd om de wedstrijd van het eerste elftal. Er zullen leuke activiteiten plaats vinden. Weet jij al wie je mee neemt?

Er werden weer leuke verslagen ingestuurd. Deze verslagen zijn hieronder te lezen:

PH JO8-2:

Vandaag moest jo8-2 tegen de tukkers.

De eerste tien minuten waren ze volgens mij nog niet helemaal wakker en kwamen we met 2-1 achter.

Het team even aangesproken dat ze het veld groter moesten maken omdat de tegenstander met ze allen op de bal speelden.

De tweede tien minuten ging dit veel beter. En werd het snel 6-3 voor ons. Er werd mooi samen gespeeld en goed gestoord.

De laatste twee maal tien minuten was bij de tegenstander de concentratie weg en ging het bij ons nog steeds goed. Uiteindelijk met 13-3 gewonnen.

Mooie acties gezien, goed samengewerkt en mooie doelpunten.

Verdiende overwinning.

Trots op het team👍

PH JO8-3:

J08-3 heeft vanochtend thuis met 12-5 gewonnen…ik heb in de groep gevraagd of iemand van ons team het leuk vind om een verslagje zelf te maken over de wedstrijd (dat deel ik hier weer) dus ik ben benieuwd☺️😇 word vervolgd😜.

PH JO8-5:

Jo8_5 speelde uit bij Dos’37

Begin van de wedstrijd starten we prima en kwamen al snel op voorsprong. De tegenstander had 1 jongen die hard kon schieten en zo scoorde onze tegenstander  hun doelpunten. 2-1. Na een gigantisch mooie aanval en super goed samenspel werd het 2-2. We gingen rusten met een 4-3 achterstand. Na rust kwamen we al snel op 4-4. Na de 4-4 werden de kinderen moe en gingen de kopjes hangen. Het werd hierdoor al snel 7-4.

Voetballend waren we beter dan de tegenstander, fysiek vooral de tweede helft waren we een stuk minder.

Uiteindelijk was 7-4 ook de eindstand.

Tijdens de penalty’s na de wedstrijd zat het plezier er nog steeds in dan dat is super leuk om te zien 💪👍

PH JO8-6:

Vanochtend heeft JO8-6 een tweede uitwedstrijd gespeeld tegen Juventa’12. De kinderen moesten er even inkomen vanwege de kou, maar al gauw werden ze fanatiek. De eerste 10 minuten stond het 1-1, maar al gauw hadden we een achterstand opgelopen. Helaas hadden we vanochtend geen wissels, en merkte ik wel aan wat kinderen dat het nodig was. De tegenstanders waren een kop groter en er zaten er wat tussen die een harde schot hadden, maar PH bleef mooi doorvoetballen ondanks dat. Voor een tweede wedstrijd deden ze het hartstikke goed. Volgende week gaan we er weer tegenaan tijdens onze thuiswedstrijd tegen  VMC 💪 ⚽️

PH JO11-1:

Vandaag stond voor PH JO11-1 de altijd beladen derby tegen stadsgenoot Oranje Nassau JO11-1 op het menu.  Dit was alweer de 3e keer dat beide teams elkaar troffen in de competitie. De eerste editie eindigde in 13-6 voor ON en de laatste keer werd het in een heuse thriller 3-3. Ook vandaag was het weer een spektakel. Echter was hier halverwege de wedstrijd nog geen sprake van. Met een 0-4 achterstand gingen wij rusten. Gelatenheid in de communicatie, te weinig energie in het spel en fouten voerden de boventoon. Dat er in de tweede helft uit een ander vaatje getapt moest worden was duidelijk. En dat gebeurde dan ook meteen vanaf de aftrap. Met een paar tactische omzettingen en meer energie in het spel werd de wedstrijd compleet gekanteld. Het was dan ook gelegenheidspits Ky-Mani die het team op sleeptouw nam. Dankzij doelpunten van hem en van o.a. Sepp stond er binnen een mum van tijd 4-4 op het bord. Het werd een knotsgekke tweede helft. ON werd aangeschoten wild en PH rook bloed en wilde nog meer. En ook dat lukte. De wedstrijd werd omgebogen in een 7-5 overwinning. Vanmiddag zijn ze team van de week bij PH 1. Deze titel mogen ze dan ook met trots dragen vandaag! 💪🏼 🌕🌑⚽️ 📈

PH JO13-3:

Vandaag in de vroege ochtend stonden we in de bittere koud op het veld van AVC Heracles. Met 4 leenspelers konden we beginnen aan een leuke pot voetbal. Al snel kwamen we op achterstand door bal verlies, nu we achter stonden motiveerde we elkaar op alsnog er iets van te maken. En dat lukte door een hele mooie goal van buiten de 16 in de boven hoek stonden we gelijk. In de rust echt tot rust gekomen en elkaar opgestoomd voor de 2de helft. 2de helft was van ons en dat zag je in het veld mooie combinaties, aannemen & doorspelen. Helaas leende AVC een speler die niet in het team hoorde en kwam de 2-1 op het bord. Ik moest snelle positie veranderingen aanbrengen en dat werkte goed uit. Mooie actie langs de lijn strakke voorzet GOAL!!!!. 1 op 1 op de keeper GOAL weer een voorzet met geluk in het goaltje. Met trost van het veld gegaan en terug naar PH. Mooie zaterdag ochtend voor O13-3 🥳 💛🖤