skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
WEEKVERSLAG 1 PH JEUGDOPLEIDING 2022

WEEKVERSLAG 1 PH JEUGDOPLEIDING 2022

De eerste weken in het nieuwe jaar zitten er alweer op. We hebben in chronologische volgorde de afgelopen zaterdagen de sponsorloop, onderlinge wedstrijden en onderlinge toernooien afgewerkt. Uiteraard zijn alle trainingen doorgegaan en weer opgepakt vanaf week 2.

De periode van ‘’onderling’’ voetballen zit er als het goed is weer op vanaf morgen. Dat betekent dat alle jeugdteams weer wedstrijden kunnen voetballen tegen andere verenigingen. Voor de meeste teams zal dit aankomende zaterdag 29 januari al het geval zijn. Vergeet je voetbal.nl app niet te updaten!

Of er weer publiek aanwezig mag zijn is nog een vraagteken. Ook dit verwachten we morgen, 25 januari tijdens de persconferentie te horen.

Sponsorloop 2022

Dit jaar heeft de sponsorloop van zaterdag 8 januari ongeveer €4.000 euro opgeleverd! Een compliment naar alle deelnemers die dit waar hebben gemaakt.

Milan Poppe uit JO11-4 heeft het meeste geld opgehaald. Hij haalde ruim €216 euro op voor onze jeugdopleiding. Een fantastisch resultaat in deze aparte tijd van leven, van alle deelnemers. Ondanks alle afgelaste evenementen rondom de sponsorloop hebben jullie toch de moeite gedaan om al dit geld te verzamelen, chapeau!

Enkele foto’s van de sponsorloop zijn hier te vinden: https://img.gg/mAHAnN7.

Na afloop kreeg iedere deelnemer een persoonlijk certificaat met daarop het aantal gelopen rondjes.

De prijzen van de sponsorloop worden in de week van 24 januari uitgedeeld aan de kinderen die het meeste geld op hebben gehaald.

Toernooi op basis van voetbal-kalenderjaar

Zaterdag 22 januari hebben we een toernooi georganiseerd waar de kinderen niet waren ingedeeld op basis van het kalenderjaar, zoals gebruikelijk, maar op basis van het voetbal-kalenderjaar. Hierdoor waren de indelingen net iets anders en was er ook aan deze zaterdag iets origineels. Er kwamen veel positieve reacties binnen na afloop, dat is leuk. Voor de volgende keer lijkt het ons goed om alle meiden een jaar dispensatie te geven in de indeling. Helaas is dit probeersel geen oplossing voor het geboortemaand-effect, het was echter leuk om op deze manier een algemener beeld te krijgen van alle jeugdspelers.

Overig nieuws

Vanaf fase 3 gaan de nieuwe teams, JO8-4, JO8-5 en JO14-1 van start. Deze teams zijn geformeerd in de afgelopen weken en gaan competitie voetballen vanaf aankomende zaterdag. Een mooie vooruitgang in het ledenaantal!

Dinsdag 22 februari staat er een welkomstprogramma op de planning. De KNVB organiseert in samenwerking met PH dan een avondvullend programma voor de trainers in onze onderbouw. Meer informatie over deze avond is te vinden op: https://www.knvb.nl/assist-trainers/ontwikkel-je-vereniging/welkomstprogramma-jeugdtrainers.

In november is er door velen van jullie een enquête ingevuld. Eén specifieke vraag ging over trainingskleding, of jullie dat zagen zitten met de vermelding dat het een eenmalige vergoeding vanuit ouders/verzorgers vraagt.

Meer dan 83% heeft ingevuld dat het idee verder moest worden uitgezocht.

Voor ons de belangrijkste vraag, wat zijn de kosten per voetballend lid, is nu neergelegd bij de stakeholders. Mochten wij hier meer over weten dan informeren we jullie hierover.

Zoals vermeld op de social-mediapagina’s van PH Almelo heeft PH Zaterdag 1 een nieuwe hoofdtrainer aangesteld voor het seizoen 2022/2023.

De jeugdopleiding van PH wenst Willem Mulderij bij deze veel succes bij onze mooie club. Wij hopen op mooie samenwerkingen om het familiare gevoel binnen PH te behouden en voort te zetten maar vooral ook om van elkaar te leren!

Back To Top