Weekverslag 14 PH Jeugdopleiding

Na twee weken zonder competitievoetbal stonden er voor de meeste jeugdteams weer wedstrijden op het programma. Met prachtige weersomstandigheden (ook aangenaam voor de ouders) werd het een sportieve zaterdagochtend. Onze nieuwe JO8-6 wist zelfs voor het eerst te winnen, het enthousiasme spat van de verslagen af!

Updates:

• Vanavond speelt JO8-5 een thuiswedstrijd om 18:30 tegen DOS ’37. Iedereen is van harte welkom om deze wedstrijd te bezoeken!
  • Aankomende donderdag staat er weer een coördinatorenoverleg op het programma. Mocht je de behoefte voelen om hier iets in te willen brengen, graag! Dit kan via de coördinatoren, Anne of Tim. (pupillen@phalmelo.nl via e-mail)
  • Nu de temperaturen weer stijgen is het verstandig om een bidon mee te nemen naar de trainingen en wedstrijden. Deze kan je (her)vullen met water uit de kleedkamers. Onze trainers zorgen er uiteraard voor dat er verstandig wordt omgegaan met deze tropische temperaturen.
  • AGENDA: Zaterdag 11 juni is de familiedag. Het programma voor de jeugd zou rond 10:00 beginnen, exacte tijden/schema’s/activiteiten worden uiteraard nog gedeeld. De activiteitencommissie is hier druk mee bezig.
  • KEEPERS: Werk jij samen met onze jeugdkeepers aan gezamenlijk doelstellingen, vol leermomenten, passie en plezier.

Naast het werken met onze jeugdkeepers in onze jeugdopleiding, bieden wij jou natuurlijk ook de mogelijkheid om jou zelf verder te kunnen ontwikkelen.

Geïnteresseerd geraakt en lijkt het je leuk om deel uit te maken van onze PH familie, neem dan contact op met jeugdkeepers coördinator Geffrey Buld (+31 6 21 57 70 17)

Hieronder lees je de ingestuurde wedstrijdverslagen van afgelopen zaterdag:

PH JO8-2:

Jo8-2 moest vanmorgen uit bij dos tegen jo8-2.

Dit bleek wel een selectie elftal te zijn die al een hele goede opstelling hadden.

Netjes drie verdedigers en twee aanvallers.

Het eerst binnen een minuut al 1-0.

Daarna ging het redelijk gelijk op en was het 5 -3 voor hun.

In de tweede helft ging het helaas snel bergafwaarts en vielen de doelpunten rap ondanks de vele reddingen van onze keeper Bram.

De eind uitslag 15-4 was niet verrassend en wel terecht.

De jongens en meisje hebben hard gewerkt en toch zeker een trotse trainer.

PH JO8-4:

Vandaag moest jo8-4 tegen svzw voetballen, eindelijk weer na 2 weken vakantie. De kinderen hadden er allemaal zin in. Bij de tegenstanders deden wat spelers mee die voor het eerst een wedstrijd gingen spelen en ook wij hadden een nieuwe aanwinst: Jaye. Het was een leuke wedstrijd met als hoogtepunt een kopgoal van Sem. Uitslag 12-4 voor PH, goed gedaan!

PH JO8-6:

PH JO8-6 thuis tegen ON

De eerste overwinning van onze kids.🎉

Eerste 3 wedstrijden wel vooruitgang geboekt maar tot vandaag niet de winst kunnen pakken.

Wij met 9 spelers volop moed en kracht en vol vertrouwen aanwezig. Vandaag moest het lukken.

Kids lekker in hun vel, vaak breed gespeeld en niet in een kluitje.

Meningsverschil geldigheid doelpunt ON

(Bal zelf “indribbelen“en gelijk schot op doel) toch maar de doelpunt gegeven, wel zo sportief.

In overleg 7 tegen 7 gespeeld.

Eindstand 6-3 voor PH🎉🎉 (inhaalslag na achterstand)

Morele oppepper geweest voor kids PH.

Nu hebben we de smaak te pakken en gaan voor meer plezier en vakere overwinningen. Trots op onze kids.

PH JO11-1:

Vandaag een topper in de hoofdklasse. JO11-1 ging op bezoek bij één van de beste teams uit de regio, namelijk NEO JO11-1. Een goed voetballende ploeg dat overloopt van de kwaliteit. Een mooie krachtmeting voor onze jongens. Na een moeizame start konden we uiteindelijk de eerste helft nog prima bijbenen. Met name het 2e kwart kwamen we er bij vlagen gevaarlijk uit en creëerden we een paar mooie kansen. We wisten zelfs 2x te scoren dankzij onze sterkhouder Ivan Ravers (waaronder 1 beauty). Met een 3-2 achterstand gingen we met een goed gevoel de rust in.

Dan de tweede helft. Je weet dat je er meteen moet staan tegen een topploeg. En dat vergaten wij even. Binnen een mum van tijd liepen de Bornenaren weer bij ons weg.  Zonde en onnodig, maar ook weer genoeg leermomenten. Het werd uiteindelijk 11-4 maar met een beetje zorgvuldigheid had de uitslag ook iets milder kunnen zijn.

PH JO11-4:

PH JO11-4 tegen SV Rijssen JO11-1

Op deze prachtige zaterdag ochtend mochten we lekker om 8:30 beginnen met ⚽️ ⚽️⚽️😃😃😃 we hadden deze keer 2 leen spelers Jelle en Milan omdat wij zelf 3 afmeldingen hadden!! De wedstrijd was een erg spannende pot die gelijk op gaand was met doelsaldo’s zoals 2-2 / 4-4 en het leek dus af te stevenen op een 5-5 alleen in de laatste secondes kwam SV Rijssen er toch nog een keer goed erdoor met een doelpunt einduitslag 5-6 waar een gelijkspel meer op z’n plaats was geweest!!

Milan en Jelle bedankt voor jullie inzet.