skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Weekverslag 14 PH Jeugdopleiding

Een koude zaterdagochtend, dat was het. De verlichting moest om 08:00 aan, en om 08:30 werden de eerste wedstrijden gevoetbald. Een aantal afgelastingen door het corona-virus mocht de pret niet drukken, het was gezellig druk op ons sportcomplex.

Het team op de omslagfoto, PH JO8-2 werd kampioen en verder waren er knappe overwinningen van PH JO11-1 op Quick ’20 JO11-1 en won JO9-1 met dubbele cijfers van DOS ’37. Lees hieronder meer over de gespeelde wedstrijden!

Aankomende zaterdag is de laatste wedstrijddag voor de pupillen. Daarna breekt voor hen de winterstop aan. Er zijn nog een aantal leuke activiteiten die deze periode staan gepland, check hiervoor onze website, Instagram of Facebook.

Ingestuurde verslagen:

PH JO8-2:

Kampioen geworden! Overtuigend won JO8-2 met 10-3 en zijn we bekroond tot kampioen. Dit werd in de kantine van PH gevierd!

PH JO9-1:

JO9-1 nam het vandaag op tegen DETO JO9-1. Voor het eerst in fase 2 was het team compleet. Blessures, ziek en quarantaines gooiden steeds roet in het eten.

Na een gelijk opgaande eerste kwart kwam de wedstrijd in deel 2 goed op gang. Het blok Milan en Bas stond als een huis. Aan de bal konden ze de aanvallers goed bedienen. Daarmee ontpopte Jelle zich als een heuse aanvalsleider. Met 4 doelpunten op een rij gingen we met een ruime voorsprong de rust in.

Ook de tweede helft waren wij de bovenliggende partij. Het fysiek sterkere DETO kwam er voetballend niet uit doordat wij nog hoger druk gingen zetten. Daarmee kwamen wij nog vaker voor het doel van de Vriezenveners. Dezzley en de steeds beter spelende CJ wisten de voorsprong verder uit te bouwen. Uiteindelijk werd het 10-5 alwaar wij wederom een goed resultaat boekten in de 1e klasse!

PH JO11-1:

Op papier een lastige wedstrijd tegen Quick ’20 JO11-1. De wedstrijd begon goed, we kwamen op een snelle voorsprong. Het werd nog spannend maar gelukkig wist PH JO11-1 stand te houden en won van Quick ’20. Een knappe overwinning die een mooie groei in ontwikkeling laat zien binnen ons team. Er wacht nog een moeilijke uitwedstrijd tegen NEO JO11-1 op 11 december en dan breekt de winterstop aan.

PH MO11-1:

Vandaag mocht MO11-1 op bezoek bij Bon- Boys. Zij hebben 2 meiden in het team de rest jongens. Hoewel we sterk begonnen kwam Bon-boys snel in de wedstrijd en dan merk je dat onze meiden net een jaartje te kort komen. We kwamen een paar keer mooi richting het doel van de tegenstander maar de bal wilde er niet in. Helaas moest de pot een keer of 23 vanaf de middenstip hervat worden. Een dik compliment van de begeleiding van Bon-Boys dat ons team dat elke keer zonder mopperen deden. Wij zijn ook donders trots hierop: geen onvertogen wordt tegen mekaar, ze laten hun kop niet hangen en gaan weer vol aan de bak.💪🏼

PH JO11-2:

Voor de jo11-2 stond er een uitwedstrijd op het programma tegen Vroomshoopse Boys Jo11-2. Het begin was erg moeizaam en naar een eerste kwartier stond het ook maar 1-1. Naar wat aanpassingen van de trainer herpakte we ons, maar helaas bracht dit niet het gewenste resultaat en na een halfuur spelen was de stand ook 2-2. Toch maar weer even de kopjes bij elkaar gestoken en nieuwe afspraken gemaakt. Dit viel goed, eindelijk konden wij ons eigen spelletje spelen en liepen wij ook snel uit naar 2-5. Uiteindelijk hebben wij de wedstrijd weten te winnen met 2-7 en staan wij er goed voor om deze periodekampioen te kunnen worden. Fijn weekend

PH MO12-1:

MO12-1 tegen Achilles JO12, was een moeilijke wedstrijd voor de dames, dames werden geconfronteerd met alle scheld woorden die je maar kon bedenken van de jongens. Dames hebben hierin natuurlijk de hele wedstrijd last van gehad. Ze hebben heel goed gevoetbald maar de scheldwoorden hadden de overmacht naar de dames. Helaas hebben we verloren met 1-2.

PH JO13-3:

Vandaag stond MVV’29 op het programma voor O13-3, tijdens de voor bespreking in kleedkamer heb ik duidelijk de na druk gelegd op het druk zetten op de tegenstander en dat gebeurde ook in het veld. Wel veel dom bal verlies van onze kant maar door het druk zetten konden we de bal weer heroveren. Door mooi samen spel kwamen we op voorsprong en gingen we met 0-3 de rust. Na de rust kwam MVV totaal niet meer aan voetballen toe PH had duidelijk in de 2de helft de overhand en zo kwam ook goal na goal. Eindstand 0-6 gewonnen.