skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Weekverslag 7 PH Jeugdopleiding

Weekverslag 7 PH Jeugdopleiding

Afgelopen weekend was er een vrij programma gepland i.v.m. de herfstvakantie. PH is PH niet als we niet wat leuks hadden verzonnen voor de jongste jeugd. Onder leiding van spelers van PH 1 werd er begin van de middag lekker gevoetbald. In een circuit vorm gingen de jeugdteams langs verschillende oefenvormen.

Er werd erg naar deze clinic uitgekeken, en dat was te zien aan het enthousiasme van de kinderen. Na de training werd er nog een groepsfoto gemaakt, stond er ranja en wat lekkers klaar in de kantine en vervolgens werd PH 1 aangemoedigd door de overgebleven kinderen. Het kan natuurlijk geen toeval zijn dat PH 1 de eerste driepunter behaalde!

Aankomende week is elk team vrij om zelf te gaan trainen of om een weekje vakantie te nemen. Mocht je zaterdag 23 oktober nog een oefenduel willen spelen dan kan je een aanvraag doen door een e-mail te sturen naar wedstrijd@phalmelo.nl.

Woensdag staat het HERPHST-toernooi op het programma voor jeugd t/m 13 jaar.

Donderdag wordt het hoofdveld gebruikt voor de Ajax Clinic tot 16:00.

Achter de schermen zijn we druk bezig om het activiteitenprogramma voor de komende maanden rond te maken. Mocht je nog een leuk idee/voorstel hebben dan kan je dat mailen naar pupillen@phalmelo.nl. Ook voor de bovenbouw zijn we op zoek naar leuke activiteiten, hier kan je uiteraard (graag zelfs) ook voor mailen naar bovenstaand e-mailadres.

 

Een link voor de foto’s van afgelopen zaterdag tijdens de clinic: https://nis.nikonimagespace.com/html/guest/nl/index.html?g=14dZz6XBWNXbA8RJ3SNyVSHKvuPo-WtW7cxfMJihe2FDicYUDzCqkSRBZe_-cmYWPh-EkAJcl3_eAulR5fxERg&r=0#grid

 

Een fijne herfstvakantie gewenst,

Tim van Vlijmen.

 

 

 

 

 

Back To Top