Weekverslag Fase 4 Week 4

Weekverslag fase 4 week 4

Een drukke zaterdagochtend aan de Veenelandenweg. Veel jeugdteams trapten al om half negen hun competitiewedstrijd af. In dit weekverslag lees je updates met betrekking tot de jeugdopleiding en de ingestuurde wedstrijdverslagen. Veel leesplezier gewenst!

Updates

FIFA Toernooi

Op zaterdag 6 mei staat het FIFA-toernooi op het programma. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Ook de O11-lichtingen mogen zich inschrijven. Hoe schrijf je jezelf in? Check onze Instagram of Facebook voor meer informatie!

Vrijwilligersavond

Vorige week zaterdag werd de vrijwilligersavond weer georganiseerd. Vrijwilligerscoördinator Gerwin Bosch had een avondvullend programma georganiseerd voor alle aanwezigen. Ruim 60 vrijwilligers genoten van een muziek-bingo, het rad van fortuin en uiteraard van de muziek. Namens de jeugdopleiding willen we Gerwin Bosch nogmaals bedanken voor deze leuk georganiseerde avond. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!

Maanden juni en juli

De laatste competitiewedstrijd van seizoen 2022/2023 staat gepland in het laatste weekend van mei. Over de invulling van de maanden juni en juli (tot de zomervakantie) communiceren we binnenkort het (concept)programma. We zijn op dit moment de puntjes op de I aan het zetten.

Ingestuurde wedstrijdverslagen:

PH JO8-2: Ph jo8-2 mocht vandaag naar Deurningen.

De tegenstander was deze fase net begonnen en nog een beetje onder de indruk van onze jongens.

Na tien minuten was het al 0-6.

In de tweede 10 minuten was de angst er een beetje uit bij de tegenstander en werd de wedstrijd iets gelijkwaardiger  1-7.

In de rust wel gezegd dat ze de concentratie niet moesten verliezen en het samenspelen wel moesten blijven doen.

Dit ging goed en na dertig minuten was het 2-9.

In de laatste tien minuten waren beide teams wel klaar 🙈 maar toch nog een paar doelpunten eindstand 3-11.

Nog steeds ongeslagen en op naar de volgende💪🏻

PH JO8-3: Vandaag JO8-3 thuis mogen spelen tegen Luctor. Op echt gras spelen is altijd wel een uitdaging voor de kids geweest, maar wederom waren ze keigoed vandaag. Eerste 20 minuten hadden we al 10 doelpunten mogen intikken. Toen we zagen dat de kids van Luctor heel verdrietig werden heb ik nog geprobeerd onze strijders iets af te remmen. Dat lukt meestal vrij goed met de juiste wisselcombinatie. Een eindscore van 16-7 kan onze dag niet meer stuk. 💪🏻✌️

PH JO8-4: Op deze zonnige ochtend mocht PH jo8-4 uit Stevo jo8-3. Binnen 10’minuten speeltijd stond Stevo voor met 2-0. Al gauw werd er vaker gescoord met een voorsprong van 6-0. Na een kleine wijziging van keep en spelers kwam PH terug met 6-2. Helaas mocht het na 40’minuten niet meer baten en pakte we een verlies van 9-2.

PH JO8-5: Jo8-5 mocht vandaag in het zonnige Ommen hun eerste (welverdiende) overwinning pakken!! Met 6-3 gewonnen, onze jongens hebben de hele wedstrijd goed samengespeeld en waren scherp op de bal!!

PH JO9-5: PH JO9-5 mocht vandaag tegen Hector JO9-3.

Er was meer samenspel te zien vandaag! En we hebben dan ook gewonnen met 10-1!

PH JO11-2: Op deze prachtige dag met een heerlijk stralend zonnetje mochten wij om 10:00 aftrappen uit bij de meiden van BWO!! Onze toppers hadden het eerste 1 kwart last van het prachtige zonnetje en stonden we achter met 2-1, vrij snel in het 2de kwart kwamen we zelfs op 3-1 achter na behoorlijke fanatieke aanmoedigingen van onze supporters en wij als leiding hebben we de kids behoorlijk aan t strijden gekregen wat resulteerde in een 3-3 rust stand!!

In de rust onze kids weer aangesproken en ook gezegd dat ze moesten gaan voetballen en proberen het strijden wat minder te doen en de bal wat meer het werk te laten doen helaas kwamen we wederom snel met 4-3 achter maar aangezien het knopje om ging bij ons en we gingen voetballen en maakten we snel gelijk 4-4 en zelfs kwamen we op 5-4⚽️⚽️💪😃!!!

Laatste kwart met erg veel spanning : we hadden kunnen uitlopen  maar ook BWO kon zo maar gelijk maken maar onze Cas die hielt het laatste kwart de goal goed schoon en heeft als aandenken van de wedstrijd nog een mooie 🥚 op z’n hoofd gekregen!!

Gelukkig hebben we de 5-4 over de streep kunnen trekken💪🎉😃 en gaan we met deze heerlijke overwinning op zak heerlijk vakantie vieren🎉🎉🥳🥳!!!

PH JO11-4: Ook in Rijssen scheen de zon. En die ging alleen maar harder schijnen. Want er stond een ware topper op het programma. De koppositie stond voor JO11-4 op het spel met als tegenstander Excelsior MO11-1. Alle ingrediënten voor een mooie ochtend. Hoewel het er in het begin nog niet echt op leek. Na een wat zenuwachtig en rommelig begin stond al vrij snel een 1-0 op het bord voor de Rijssenaren. Het tweede kwart moest het toch even anders. Na wat omzettingen kwamen de boys beter in het spel en deelden wat plaagstootjes uit. Uiteindelijk resulteerde dat ook in een doelpunt dankzij Jelle uit een fantastische aanval. 1-1! De concentratie leek hierna even weg. Excelsior kwam eruit, maar door goed keeperswerk van Dezzley bleven onze boys op de been. Er moest weer een tandje bij en dat lukte dan ook. De voorsprong werd uitgebouwd tot 1-4. En dat leek een ruime marge. Echter wisten de meiden van Excelsior weer iets terug te doen. 2-4! Hier konden ze gelukkig maar even van genieten. Onze goed spelende Bas wist het net te treffen met een mooie actie waarmee de 2-5 op het bord kwam. CJ maakte nog even de overwinning compleet en zette daarmee de eindstand van 2-6 op het bord. PH JO11-4 gaat hiermee de meivakantie in als trotse koploper

PH MO13-1: MO13-1 tegen ATC 65 MO13-2. Was weer vroeg vandaag, maar mag de pret niet verpesten. Eerste helft sloten we af met 6-0. Mooie samen spel in de voorhoede en mooi alles afgemaakt. In de pauze in de pauze de meiden aan bemoedigd dat we ze veel mogelijk doelpunten maken want mss voor de eerste plek dat het om doelsaldo gaat. We sloten de de tweede helft met 10-0. Lekker zo door gaan meiden, Topper👍🏾👍🏾 weer drie punten ⚽⚽⚽