skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
WEEKVERSLAG JEUGDOPLEIDING FASE 2 SPEELRONDE 7

WEEKVERSLAG JEUGDOPLEIDING FASE 2 SPEELRONDE 7

De laatste speelronde van het jaar en van fase 2 stond op het programma afgelopen zaterdag.
Dit leverde ons weer een flink aantal kampioenen op. JO8-2, JO9-1 en JO12-1 konden namelijk allen een feestje bouwen. Ons JO9-1 promoveerde hiermee zelfs naar de hoofdklasse. Een prestatie waar wij zeer trots op zijn. En ook de andere teams kwamen weer flink actie. Wil je weten hoe? Lees dan de wedstrijdverslagen hieronder.
Veel leesPHlezier en fijne feestdagen gewenst.
Arjan Laarman
Coördinator Algemene Jeugdzaken

PH JO8-2

Vandaag mochten we uit tegen Achilles mo8-1. Het was voor ons een belangrijke wedstrijd maar voor de tegenstander ook, we konden beide kampioen worden. De wedstrijd ging zenuwslopend van start en er werd al gauw een tegendoelpunt gescoord. PH sloeg direct terug met de gelijkmaker. Beide partijen moesten hard werken vandaag en dit zorgde voor een top spel. De eerste 20 minuten gingen de teams gelijk op. Na 25 minuten spelen kwamen we op een voorsprong van 2-4. Tot op de laatste speelminuten was er een spannende strijd tussen de twee teams en er werd dan ook nog een tegendoelpunt gescoord die zorgde voor de eindstand van 3-4. Deze eindstand zorgde er dan ook voor dat PH jo8-2 opnieuw kampioen werd net als bij fase 1. Op na de volgende fase en een klasse hoger ⚽⚽⚽

PH JO8-3
PH JO8-3 – BWO MO8-1
De laatste wedstrijd van dit jaar kregen we BWO MO8-1 op bezoek. Een leuke wedstrijd waarbij beide teams aan elkaar gewaagd waren. Doordat we een paar keer de bal vlak voor ons eigen doel verloren gaven we een paar doelpunten cadeau aan BWO, mooie kerstgedachte maar had niet gehoeven. Uiteindelijk stond er een eindstand van 2-4 op het scorebord. Maar we hebben weer laten zien dat we steeds beter kunnen samen spelen en er wordt ook steeds minder in een kluitje gevoetbald. Met vol vertrouwen op naar fase 3!

PH JO9-1

De 9-1 kon vandaag kampioen worden, na een goede reeks met alleen maar overwinningen. Een winst of gelijkspel was genoeg om de beker binnen te halen. Uit tegen VMC begonnen wij direct sterk, met de opdracht om zo snel mogelijk de bal terug te veroveren en in balbezit zuinig te zijn en goed samen te spelen. Het eerste kwart pakte dat meteen goed uit en stonden we 0-4 voor. Het tweede kwart 0-5. En in de laatste 2 kwarten werd het uiteindelijk 1-9. Dik verdiende overwinning en een promotie naar de Hoofdklasse, Toppers 💪💪💪💪

PH JO9-3
B.V.V Borne jo9-1 v.s PH jm/9-3 🔥
Het was een spannende wedstrijd waarin de kinderen zich moesten meten met een selectieteam dat ook nog eens een stuk groter was. De wedstrijd begon met een achterstand van 1-0, maar onze kids gaven niet op. Ze speelden goed samen en wisten de gelijkmaker te scoren. Beide teams lieten prachtige doelpunten zien en het spel was intens. Helaas zorgde een blessure in de laatste 10 minuten ervoor dat de kinderen wat minder presteerden en de tegenstander de kans gaven om te scoren. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 6-6 gelijkspel. Had dit een winst voor PH kunnen zijn? ZEKER! Maar ook deze eindstand is een mooie prestatie van de kinderen 👌

PH JO9-4
Vandaag helaas verloren van een goede tegenstander.
Kopjes niet laten hangen en toch 4 doelpunten voor ons, ben wel trots. Ook onze tegenstanders valt op dat we niet opgeven en door blijven voetballen.
4-19 was de eindstand.
Lekker afgesloten met een patatje.
Tot 13 januari allemaal 👊👊👊 We speelden thuis tegen ASV met JO9-4 JM

PH JO10-1
Vanochtend mocht de jo10-1 het opnemen in en tegen rksv bornerbroek.
We begonnen de eerste kwart niet scherp en stonden niet goed op te letten wat resulteerde tot een 5-0 achterstand. In het tweede en derde kwart kwamen we meer aan het voetballen en creëerden we meer kansen. De stand na de derde kwart was 8-5.
Maar helaas trok de tegenstander aan het langste eind wat resulteerde in een eindstand van 12 – 6.

PH JO10-4
PH JO10-4 had een lastige dag,
Vandaar vandaag een kort verslag.
De tegenstander was SVZW,
Zij scoorden er 5 en wij maar 2.

Fijne kerst!🎅🏻

PH JO11-2

Als laatste wedstrijd speelde JO11-2 tegen Heracles. Super leuke spannende wedstrijd die wij als nummer 2 speelden tegen de nummer 1. Na een lange tijd 1-0 voorgestaan te hebben, maar het niet konden afmaken, werd het gelijkspel. Ook dat was een mooi eerlijk resultaat, want beide teams waren enorm aan elkaar gewaagd.

PH JO11-3
Dit weekend speelde JO11-3 uit in Rijssen. Twee gelijkwaardige teams stonden op het veld. Gelukkig kwamen we heel snel op 0-1 en liepen we uit naar 0-3 voor rust. Na rust werd het toch 3-3 en zelfs later nog 4-3… maar op karakter hebben we de winst binnengehaald in de laatste minuten: 4-6! Een topprestatie! Het was super spannend. Iedereen langs de kant is 10 jaar ouder geworden! We hebben 2023 fantastisch afgesloten

PH JO12-1

Vandaag mochten deze toppers proberen het kampioenschap binnen te halen. Nou de foto zegt genoeg. Het is ze gelukt. JO12-1 mocht tegen de nummer 2 uit de poule MVV’69 niet verliezen en deze opdracht hebben ze uitgevoerd. Misschien zat er een beetje spanning op want de bal wilde er in het begin niet in maar toen die eenmaal viel liepen we weg naar en 3-0 voorsprong. Op een of andere manier wilde we het toch nog even spannend maken want mvv’69 kwam terug tot 3-2 maar toen dachten we “Die schaal is van ons”.We hebben de wedstrijd uiteindelijke gewonnen met 6-2 en dus KAMPIOEN. Top gevoetbald deze fase boys en girl en op naar de 3e klasse.

Back To Top