skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Weekverslag Jeugdopleiding PH Week 6

Weekverslag Jeugdopleiding PH week 6

Afgelopen weekend was alweer het laatste weekend in fase 1. De eerste zes speelrondes zitten er dus alweer op voor de onderbouw. Dat betekent dat we een aantal kampioenen kunnen feliciteren! PH JO9-1 werd vorige week al kampioen, JO11-1 is ook kampioen geworden in de eerste klasse! Zaterdag 16 oktober staat er een Clinic gepland voor alle onderbouw teams. Deze clinic wordt gegeven door PH 1 (zie affiche onderaan).

Zaterdag 23 oktober is een vrij weekend, er kunnen dan oefenwedstrijden worden gepland. Mocht je dit willen plannen, kan je een aanvraag (met tegenstander en gewenst tijdstip) sturen naar wedstrijd@phalmelo.nl. Hans Faber kijkt dan of er plek is en helpt je verder.

De tot nu ingestuurde wedstrijdverslagen van 9 oktober:

PH JO10-1:

Wat een spannende pot bij JO10-1 tegen Oranje Nassau JO10…

Vanaf het moment van de aftrap golfde het spel op en neer en kwamen wij via Jill op 1-0 -> 2-0!! Vanaf dat moment vond PH het even best en kwam ON terug op 2-2!! Vlak voor rust maakte jill de hattrick compleet om de 3-2 te maken😃. Na rust was PH even in slaap gevallen en kwamen we heel snel 5-3 achter en moesten we de boel toch weer wakker zien te krijgen -> peptalk van de zijlijn en dat resulteerde 4-5 maar ja omdat we iets te fanatiek aan t aanvallen waren kwamen toch 4-6 achter!! Nog 1x de boel proberen wakker te schudden en met nog 4 minuten te spelen heeft JO10-1 toch nog 6-6 gespeeld!! Wat een inzet op t laatst.

PH MO10-1:

MO10-1 tegen Hellendoorn JO10-2, helaas met 5-9 verloren. Was wel een spannende wedstrijd. De dames bleven tot het einde zo fanatiek om doelsaldo niet op te laten lopen. Maar helaas waren de jongens toch sterker. Onze toppers zijn sowieso onze kampioenen.

PH JO11-2:

Jo11-2 vandaag helaas geen kampioen geworden. Na een spannende wedstrijd van de terechte kampioen met 2-4 verloren. Het was goed om te zien dat de jongens tot het einde zijn blijven strijden. We kunnen zien dat ze progressie hebben geboekt als team en gaan het dan ook een klasse hoger proberen.

PH JO11-1:

Het laatste duel was een uitwedstrijd in Harbrinkhoek tegen MVV. Vanaf het begin was het verschil in kwaliteit direct zichtbaar. Ook deze wedstrijd werd helaas geen wedstrijd, wat ook een compliment naar onze jongens is.

Zowel in Mariaparochie als in de PH-kantine maakten de boys er een gezellig feestje van.

Gezien de uitslagen van de laatste weken zijn de jongens echt toe aan de hoofdklasse! Zin in!

PH J0-15-1

Afgelopen zaterdag stond er geen wedstrijd gepland voor de jo15-1 ivm een oneven aantal teams in de competitie. Om deze mooie zaterdag niet voetballoos voorbij te laten gaan, werden de vaders uitgedaagd om in een toernooi opzet te spelen tegen de jongens.

De jongens werden verdeeld in twee teams, team met hesjes, team zonder hesjes en als derde team vaders. Na een spannend toernooi met alles gelijk, behalve de laatste 2 wedstrijden zijn team vaders als eerste geëindigd met 6 punten, gevolgd door team hesjes ook met 6 punten, maar een minder doelsaldo en team zonder hesjes met 3 punten.

De derde helft werd door team vaders natuurkijk ook glansrijk gewonnen.

Het was een zeer leuke middag en hopen hier eem vervolg aan te kunnen geven.

PH JO15-2:

Zaterdag gespeeld in Hengelo tegen Achilles. We hebben goed gevoetbald en met 13-0 gewonnen. Er zaten echt mooie doelpunten bij ⚽️. We staan nu op doelsaldo eerste!

PH JO17-1:

Onze beste wedstrijd van het seizoen tegen Diepenveen JO17-1.

Vanaf het begin van de wedstrijd de linies goed gesloten gehouden. Zelf een paar goede kansen gehad, die we helaas niet konden verzilveren. En dan de pech op slag van rust. Onze keeper stopte de bal duidelijk voor de lijn, maar de scheidsrechter vond vanaf 30 meter dat hij het beter zag en dat de bal over de lijn was.

Nu we net zo goed aan de wedstrijd bezig waren gebeurd er dit.

In de rust de jongens aangegeven zo door te gaan en dat ze niets tegen de goal konden doen.

Na rust gingen we ook goed verder met hetgeen we de eerste helft deden.

Onze tegenstander kwam er niet doorheen. Bijna alle 2e ballen waren voor ons.

Ook hadden wij de beste kansen, maar voor de goal werden net de verkeerde keuzes gemaakt.

Door een misverstand in de achterhoede kon Diepeveen toch nog de 0-2 maken.

We hebben het daarna nog geprobeerd maar de pijp was leeg.

Vandaag hebben we laten zien dat we echt wel een heel goed team hebben en dat er vooruitgang in zit. We hadden meer verdiend.

Wil je je nog aanmelden voor de Ajax Clinic? DAT KAN! Er zijn nog een paar plekjes vrij voor donderdag 21 oktober. Aanmelden kan via onderstaande link (TIP: wacht niet te lang!): https://www.ajaxcampsenclinics.nl/clinics/ajax-clinic-bij-ph-almelo

Zaterdag 16 oktober de Clinic van PH 1. Het lijkt ons gaaf als er veel ouders/broertjes, zusjes/ bekenden mee komen deze middag. We gaan er dan een leuke middag van maken met elkaar! Zie hier het affiche:

Back To Top