skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Weekverslag Jeugdopleiding Week 13

Weekverslag jeugdopleiding week 13

Geen wedstrijden? Dan verzinnen we zelf toch wat leuks! Afgelopen zaterdag stond de vriendjes en vriendinnetjes dag op het programma. Geheel in het teken van onze jeugd t/m 13 jaar en hun vrienden en vriendinnen. We kijken terug op een zeer geslaagde middag waar er bijna 200 kinderen aanwezig waren. In dit verslag krijg je een indruk van de vriendjes en vriendinnetjes dag en staan een aantal updates voor aankomende activiteiten.

Alle vrijwilligers & spelers van het eerste: enorm bedankt voor jullie tijd, inzet en enthousiasme. Mede dankzij jullie was deze dag een groot succes!

Updates:

Woensdag 4 mei is er een onderling toernooi gepland. Zoals de meesten weten is er elke vakantie een toernooi op woensdag. Iedereen is ingeschreven, als je niet kan meld je dan af bij je eigen trainer.

Zaterdag 11 juni is de familiedag gepland. Zorg dat je deze datum in je agenda hebt staan want zulke dagen wil je niet missen!

Een link met foto’s van afgelopen zaterdag: https://img.gg/xYa09zg.

Om 10:00 waren de eerste vrijwilligers paraat om de voorbereidingen van de vriendjes en vriendinnetjes dag in gang te brengen. Pokie kwam rond die tijd een springkussen en een opblaas pannakooi brengen. Gaaf dat er al zoveel vrijwilligers waren om alles in gereedheid te brengen. De spelers van het eerste elftal waren inmiddels de oefenvormen aan het uitzetten op het hoofdveld.

De clinics begonnen om twaalf uur en vanaf dat moment was het pas echt zichtbaar hoe druk het was. Het is leuk om te zien dat er zoveel jongens van het eerste elftal zich ook willen inzetten voor de jeugd. Het wordt soms vergeten maar pupillen vinden het fantastisch om training te krijgen van jullie en kijken ook enorm tegen het eerste op. Bedankt dat jullie hiervoor tijd hebben vrij gemaakt!

Na de voetbal clinic gingen de spelers van het eerste met elkaar lunchen en zichzelf voorbereiden op de wedstrijd die om half drie zou startten tegen Enter Vooruit.

Het programma voor de jeugd ging ook verder: de kleinsten t/m 10 jaar gingen paaseieren zoeken (die inmiddels gesmolten waren) op veld 4 en de ouderen t/m 13 jaar speelden een quiz op veld 1. Tijdens de quiz was het de bedoeling dat je bij antwoord A naar rechts stapte en antwoord B naar links stapte. De laatste ronde kozen er nog wel eens wat spelers voor A en B maar gelukkig was de VAR (Roy, Mark en Arjan) op veld 1 aanwezig.

Na het paaseieren zoeken en de quiz stond er op het dakterras een verloting te wachten (zie omslagfoto). Raddraaier Gerwin begeleidde dit alles tot een groot succes, het leek wel voor niks (dat was het ook). Inmiddels waren de spelers van het eerste opgewarmd en klaar voor de wedstrijd. Onder luid gejuich van alle kids die een haag vormden kwamen zij het veld op, JO9-1 in het bijzonder liep aan de hand van de spelers mee, zij waren ook nog eens team van de week.

In de rust van de wedstrijd was er nog een kleine disco in de kantine, het bleef nog lang onrustig aan de Veenelandenweg…

 

Back To Top