skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Weer Een Terugblik Uit Een Oude Geelvink

Weer een terugblik uit een oude Geelvink

Net als vorige week weer een “Hoe is het met?”

 

HOE GAAT HET MET PETER GOBBELS?

Iedere Geelvink spreken we met een oud-lid van PH. In deze  editie van “Hoe gaat het met …?” spreken we met Peter Gobbels, oud speler van het huidige PH Zondag 4, maar tegenwoordig woonachtig in Vietnam.

Kun je een introductie geven van jouw verleden bij PH?

Xin Chao! Oftewel, Hallo! Ik ben Peter Gobbels en heb een hele goede tijd gehad bij PH. Ik heb met een vriendenteam heel leuk en toch op intensieve wijze kunnen voetballen. Van PH 10 tot PH 4. Ik vind het heel jammer dat ik weg ben gegaan en ik mis het nog steeds, maar helaas moet ik verder kijken en ik word er niet jonger op, haha.

 

Waarom ben je vertrokken bij PH?

Heel simpel, omdat ik ben verhuisd naar Vietnam en woon daar met mijn gezin in een buitengebied in Di An Binh Duong direct naast Ho Chi Minh City (Saigon).

Ik geef Engelse les aan kinderen en Duitse Les aan kinderen en volwassenen. Binnenkort ga ik voetbaltraining geven aan Vietnamese jongens en meisjes van 4-15 jaar. De naam is F&R HÁ LAN, dat betekent Fairplay & Respect Nederland. Ik ga de kinderen trainen volgens de methode van Cock van Dijk en Wiel Cörver.  Wij zijn heel gelukkig hier en het is hier gemiddeld overdag 35 graden en in de nacht 28 graden, dus heerlijke temperaturen.

Mijn zoon Semmy is 8 jaar en gaat naar een Internationale school en mijn zoon Messy is 2 jaar en gaat binnenkort naar school. Semmy voetbalt hier bij de Juventus Academy in Ho Chi Minh, die hier een voetbalschool hebben geopend. Dus misschien gaat hij een mooie toekomst tegemoet. De cultuur is hier heel anders, we eten en drinken zowel door de week als in het weekend samen met vrienden.

 

Hoe is je voetbalcarrière (of sportcarrière) verlopen nadat we je uit het oog zijn verloren?

Hier is het normaal om op een kunstgrasveld te voetballen 5 tegen 5 en ik speel met allemaal mannen die op de Universiteit werken voetbal, twee keer per week 2 uur lang. Echt top. En ben nog steeds niet de langzaamste, hihi.

 

Volg je PH nog, zo ja, hoe?

Ja, ik ben nog steeds actief op de app van PH 4 en volg nog dingen zonder dat ik deel uit maak van het team.

 

Heb je nog contact met mensen bij PH?

Het beste contact heb ik met Barry Webbink. Mijn beste vriend en ook met Plop (Wim Vos), dat zijn mijn maten.

Wat is je prettigste herinnering aan PH?

De prettigste herinnering aan PH zijn de wedstrijden, de feesten en vooral zoals ik opgenomen ben in een team en stad waar ik niet vandaan kom. Echt super.

 

Heb je ook minder prettige herinneringen aan PH?

Ja, ik ben ooit dronken op de fiets in de sloot gevallen.

 

Zie je jezelf ooit nog terugkeren bij PH?

Helaas kom ik niet meer terug bij PH, maar ik denk regelmatig terug aan die goeie ouwe tijd. Bij deze wil ik iedereen bij PH ook bedanken voor de prettige samenwerking.

 

Tam Biet. Hen gap lai! Dat betekent Tot ziens en zie je snel weer.

 

PH Zondag 5, seizoen 2015-2016

 

 Staand v.l.n.r. Ralph Eppink, Maarten Gerrits, Jeroen Spies, Edwin Op de Haar, Ruben de Jong, Mark Visser, Xander Kist en Jeroen Boer

Zittend v.l.n.r. Dennis Brager, Niels Leijsen, Ferdinand Stoeten, Ruben Bunskoek, Peter Gobbels, Wim Vos en Barry Webbink

 

Back To Top