skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Wekelijkse Corona Update Incl Nieuwe Kledingplan

wekelijkse corona update incl nieuwe kledingplan

Sportvriend,

Hierbij de wekelijkse update.

Corona crisis

Zaterdag 20 juni sluit de Organisatie Wout Brama Pupillentoernooi het vreemde seizoen voor de jeugd af met een onderling (mix) toernooi voor onze eigen mini’s, JO8, JO9, JO10, JO11 en JO12 teams. Het toernooi zal in drie blokken worden afgewerkt. De mini’s en de JO8 teams trappen de dag af. Daarna volgen de pupillen van JO9 en JO10. Voor deze leeftijdsgroepen is er veel animo om deel te nemen. Echter bij het laatste blok JO11 en JO12 zijn er tot nu toe teleurstellende aanmeldingen. Niet voldoende om voor deze leeftijdsgroep het toernooi door te laten gaan. Wij horen graag vóór maandag 8 juni 2020 wie er in deze leeftijdsgroep alsnog wil deelnemen. Opgeven kan door de volgende gegevens te mailen naar toernooi@phalmelo.nl

*   Voornaam + achternaam

*   Huidige team

*   Telefoonnummer (ouders)

Uiteraard hanteren we het inmiddels bekende opgestelde corona protocol van PH Almelo. Dus helaas ook hierbij mag er geen publiek aanwezig zijn.

 

Het clubhuis, kleedkamers en krachthonk blijven minimaal tot 1 juli gesloten. Binnenkort komen we terug op de situatie na 1 juli.

 

Overig PH Nieuws

Kleding

De bestelling voor de kleding is eruit! Met de input van jullie allen hebben we, wanneer alles goed gaat, voor aanvang van het nieuwe seizoen allemaal een schitterend mooi nieuw PH tenue van Craft aan. Daarbij heeft de vakgroep Sponsoring fantastisch werk geleverd en gezorgd voor maar liefst 7 kledingsponsoren! Betekent een geweldige boost voor de financiën voor de komende 4 jaar. Dat kan PH goed gebruiken in deze Corona tijd. Vrijdag 12 juni zal een delegatie van het bestuur, samen met de mensen uit het projectteam Kledingplan het contract tekenen bij Craft in Zwolle.

 

VriendenLoterij

De VriendenLoterij zet zich in voor een sportieve en gezonde samenleving. Daarom steunen zij goede doelen op het gebied van gezondheid en welzijn. Naast vaste goede doelen, kunnen deelnemers van de loterij ervoor kiezen om vriend te worden van hun eigen club of vereniging (het zogenoemde geoormerkt meespelen).  Sinds 1998 is ruim € 969 miljoen geschonken aan meer dan 3.300 (sport)clubs en verenigingen en 46 goede doelen, waaronder Richard Krajicek Foundation, Dirk Kuyt Foundation en Spieren voor Spieren.

Bij de VriendenLoterij is je mobiele nummer je lotnummer. Als loterijdeelnemer heb je de mogelijkheid om voor een zelfgekozen maatschappelijke organisatie mee te spelen of er voor te kiezen om vriend te worden van PH Almelo. Als je voor de laatste mogelijkheid kiest steun je automatisch onze vereniging.

Wilt je kans maken op prijzen én PH Almelo steunen? Ga dan nu meespelen in de VriendenLoterij, je krijgt de eerste maand gratis.

Het is ook mogelijk om het goede doel bij je huidige lot(en) te wijzigen door te bellen met de Ledenservice via 088 – 020 1020. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 21.00 uur. Op zaterdag is de Vriendenloterij telefonisch bereikbaar tussen 10.00 uur en 16.30 uur.

Tot de volgende keer en ondertussen: Blijf gezond & lief zijn!

Met vriendelijke sportgroet,

Bestuur s.v. PH – Almelo

Back To Top