skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Welkom Terug!

Welkom terug!

Welkom terug! – Guy van Straaten keert terug naar zijn roots!

Na een afwezigheid van 2,5 jaar keert Guy van Straaten terug als voetballer bij ‘zijn’ PH Almelo. Na zijn avontuur bij La Premiére, waar hij noodgedwongen moest stoppen vanwege een langdurige voetblessure, was Guy een tijdje gestopt als actief speler. Desondanks bleef een terugkeer toch mentaal aan hem knagen, het mooiste spelletje ter wereld.

Met maar liefst 24 jaar ervaring binnen PH, zowel als speler als trainer, heeft Guy zijn sporen ruimschoots verdiend. De afgelopen 2,5 jaar was hij actief bij PH als trainer van verschillende selectieteams en fungeerde hij als jeugdcoördinator. Sinds de winterstop is Guy weer begonnen met trainen bij de 1e selectie, en tot zijn grote vreugde is zijn voetblessure volledig verdwenen.

“Het is fantastisch om weer op het veld te staan met jongens die ik zelf in de jeugd heb getraind,” legt Guy uit. “Ik zie hoe zij zich ontwikkelen en dat geeft mij enorm veel voldoening.”

“Dit seizoen wordt door de meeste spelers als een moeilijk en moeizaam jaar ervaren, maar vanaf de zijlijn zie ik dat er echt behoorlijke stappen zijn gemaakt. Ik hoop dat ik met mijn 9 jaar ervaring in het seniorenvoetbal deze spelers kan helpen, motiveren en stimuleren.”

“Voor het komende seizoen heb ik één duidelijke wens: een hechte groep vormen die voor elkaar door het vuur gaat,” besluit Guy. “Geen excuses, gewoon gas geven!”

Hoofdtrainer Stefan Olde Olthof is verheugd met de komst van zijn oud-teamgenoot Guy. “Ik ben erg blij met de komst van Guy, die met zijn ervaring, spelvreugde en individuele kwaliteiten een belangrijke impuls kan geven aan de huidige jonge selectie!”

Back To Top