skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop
Wijzigingen Coördinatoren

Wijzigingen coördinatoren

Er zijn een aantal wijzigingen in het organogram van de jeugdopleiding. We hebben snel kunnen inspelen op vertrekken en zo blijven de posities van de coördinatoren op een voor ons prettige manier vervuld.

We zijn voor de langere termijn wel op zoek naar een keeperstrainer/coördinator voor de jeugd. Dit gaat in eerste instantie om een keeperstrainer die zelf training kan geven aan de midden/bovenbouw en bij de onderbouw een aantal keeperstrainers kan ondersteunen. Mocht je iemand kennen of zelf interesse hebben, gelieve te mailen naar hoofdjeugdopleiding@phalmelo.nl.

Middenbouw JO13 t/m JO15:

Serkan Baseren

Na velen jaren coördinatie van onze middenbouw heeft Serkan Baseren ons laten weten het stokje graag over te willen dragen.

In overleg hebben we de conclusie getrokken dat het verstandig is dat Serkan een stap terug doet.

Mede door zijn nieuwe baan en privé redenen kon hij het coördineren van de middenbouw niet meer invullen zoals hij en wij zouden willen.

Serkan: bedankt voor alle seizoenen waar je voor iedereen klaar stond. Overleggen met ouders, het vlaggen, trainingen overnemen, overleggen met trainers en coördinatoren, het helpen bij activiteiten. Dit kenmerkt jou karakter enorm en daar zijn we nogmaals erg dankbaar voor.

Het is een verstandig & dapper besluit dat je voor nu een stapje terug doet.

Guy van Straaten

We zijn enorm blij dat we Guy van Straaten de taken van Serkan per direct gaat overnemen. Guy is sinds dit seizoen weer trainer bij PH (JO15-1).

Met Guy denken wij in de middenbouw de trainers nog dichter bij elkaar te brengen en tevens zetten we op deze manier ook in op de technische ontwikkelingen van trainers en spelers. Guy gaf al snel aan dat hij zijn werkzaamheden bij PH zou willen uitbreiden, dat hebben we op deze manier in de stroomversnelling kunnen zetten. Guy, veel succes gewenst als coördinator van de middenbouw.

Keeperstrainingen

Geffrey Buld

Geffrey heeft de afgelopen jaren de keepers in de jeugd gecoördineerd. Geffrey heeft door privé redenen besloten om een stap terug te doen.

Hier hebben wij uiteraard alle begrip voor maar vinden het natuurlijk erg jammer. Keepers werden mede door jou nooit vergeten bij PH.

Op de achtergrond zou Geffrey de keeperstrainers, op een minder intensieve manier, blijven ondersteunen.

Geffrey: bedankt voor alle seizoenen waar je voor alle keepers klaar stond. Bij jou trainingen was iedereen welkom en kregen vele jonge spelertjes hun eerste ontmoeting met de keepers handschoenen. Wellicht kunnen we in de toekomst weer gebruik maken van jouw expertise op het gebied van keepers. Een moedig besluit om te stoppen en op dit moment voor jezelf te kiezen, ondanks je plezier in het trainersvak.

Interim keepers

Voor nu gaat Serkan de keeperstrainers coördineren en zal hij het aanspreekpunt zijn.

Een minder intensieve bezigheid voor hem (één avond), waar hij gaat samenwerken met zijn zoon Semih. Keeper Cas van JO17-1 is reeds al aangesloten bij de keeperstraining van PH 1 en 2. Goede ontwikkeling!

Met vriendelijke groet,

Tim van Vlijmen

Hoofd Jeugdopleiding

Foto: Guy van Straaten

Back To Top