skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop

Eindelijk is het dan zover dat wij jullie het programmaboekje (als bijlage) en het speelschema mogen presenteren van het Wout Brama Toernooi 2022.

Via de Tournify app (zoeken op “Wout Brama Toernooi 2022”) of via de link: https://www.tournify.nl/live/woutbramatoernooi2022 kan je het wedstrijdschema van je team vinden.

Tijdens het toernooi zal dit ook live worden bijgewerkt met alle uitslagen en standen.

Als er nog wijzigingen komen dan wordt het schema automatisch aangepast.

In deze onlangs aangemaakt groepsapp zullen wij dit dan uiteraard ook communiceren.

Tot slot nog een paar praktische tips:

– I.v.m. de verwachte drukte op onze parkeerplaats raden wij aan om zoveel mogelijk samen te reizen.

– Mensen uit Almelo kom het liefst zoveel mogelijk op de fiets.

– Kleedkamers zijn op zaterdagochtend ontzetten vol, dus kleed je zoveel mogelijk thuis om.

– Voor meisjes is er een aparte kleedkamer.

– Meld je team uiterlijk een half uur voor aanvang van je 1e wedstrijd aan bij de aanwezige gastvrouwen.

– Lees het programmaboekje goed door voor alle benodigde informatie als toernooiregels en dergelijke. Het programmaboekje is hier te downloaden.

 

Wij hopen dat jullie net als ons er ontzettend veel zin in hebben en wensen jullie voor nu een fijne vakantie.

Graag zien wij jullie dan ook 27 en/of 28 augustus verschijnen op ons prachtige sportpark de Veenelanden.

Met sportieve groet,

Namens de Toernooicommissie

Arjan Laarman

toernooi@phalmelo.nl

06-82383646

VOL!!!

Het is vanaf nu niet meer mogelijk om je in te schrijven voor het Wout Brama Toernooi 2022 bij PH Almelo. Met 115 teams verdeeld over bijna 30 clubs zijn wij zeer trots op ons deelnemersveld. De clubs zijn afkomstig uit heel het land. Hoe gaaf is dit!? Bijvoorbeeld Lunetten, Apeldoorn, Voorthuizen, Ede en Grootebroek! Ze komen overal vandaan en reizen massaal af op 27 en 28 augustus richting Almelo.

Overigens wil je op de reservelijst voor als er een team uitvalt? Dat kan, mail dan naar toernooi@phalmelo.nl

het Wout Brama toernooi:

Na een succesvolle allereerste editie van het Wout Brama Pupillentoernooi in augustus 2021, organiseert PH Almelo op 27 en 28 augustus 2022 wederom een voetbaltoernooi. Dit keer niet alleen voor O8, O9, O10 en O11 teams, maar ook voor O12, O13, O15, O17 en O19 met als naam het Wout Brama Toernooi.

Het toernooi zal dit jaar verdeeld worden over 2 dagen. Op zaterdagochtend spelen O8 t/m O10 en op zaterdagmiddag O17 en O19 met als afsluiter op die dag een klein feestje op het PH terrein. De zondagochtend staat in het teken van O11 en O12 en in de middag mag de O13 en de O15 aan de bak.

Om het toernooi voor een zo breed mogelijke groep aantrekkelijk te maken, zullen we het toernooi voor deze leeftijdsgroepen verdelen in diverse klassen (teamindelingen o.b.v. seizoen 2022/2023). U kunt op het inschrijfformulier aangeven op welk niveau uw team speelt. Het toernooi zal boven alles in het teken staan van spelplezier en sportiviteit.

Aanmelden kan door het inschrijfformulier  (klik op de link) in te vullen en te retourneren voor 1 juni 2022 aan toernooi@phalmelo.nl. Let op, wees er snel bij want vol = vol. Wij hopen uw vereniging 27 en 28 augustus 2022 te mogen ontvangen!

Back To Top