skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop

Kom je ook voetballen bij PH?

PH Almelo, jouw club

De ene voetbalclub is de andere niet. Je voelt je pas bij een club thuis als ze daar net zo over voetbal denken als jij. En als voetbal voor jou plezier, lekker spelen en ontwikkeling van je talent betekent, dan is PH Almelo jouw club! klik om je gelijk aan te melden?

PH Almelo
PH Almelo

Plezier

Als je gaat voetballen bij een club, wil je vooral plezier hebben. Samen met leeftijdsgenoten lekker tegen een bal trappen en proberen nog beter te worden dan je al was. Bij PH Almelo doen meer dan 200 jongens én meisjes in de leeftijd van 5 – 9 jaar dat iedere week weer. We hebben hiervoor een prachtig sportcomplex waar je je als jonge speler of speelster meteen helemaal thuis voelt.

Werken aan je talent

PH Almelo staat bekend als het gaat om het opleiden van spelers. Onder leiding van gediplomeerde trainers proberen we het meeste uit jouw talent te halen. Je krijgt dus training van mensen die precies weten hoe ze jouw talent het beste kunnen ontwikkelen. In de afgelopen jaren heeft dat ertoe geleid dat het eerste elftal van PH Almelo met alleen eigen jeugdspelers is opgeklommen naar de eerste klasse in het zondag voetbal. Er zijn zelfs spelers die het geschopt hebben tot de eredivisie zoals Wout Brama en Brian van Loo.

PH Almelo
PH Almelo

Kom eens kijken bij PH

Als jij zin hebt om te gaan voetballen, kom dan eens kijken bij PH Almelo. Op woensdagmiddag kun je zelfs al direct meedoen met de training. Dan weet je meteen wat we bedoelen als we zeggen: voetballen wordt pas echt leuk bij PH Almelo. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de administratie, tel. 0546-862775.

Contributie per kwartaal

Mini's€30,50
Pupillen€43,50
Junioren€65,50
Senioren (> 18jr.)€75,75
Zaalvoetbal€44,50
35+/45+€28,50
Donateurs€14,75
Deelname kledingplanInbegrepen in kwartaalbedrag

De contributie kan gewijzigd worden tijdens de algemene jaarvergadering.
(De vermelde contributiebedragen zijn incl. kledinggeld)

Inschrijven

  Persoonlijke gegevens

  Geslacht: MANVROUW


  Adresgegevens

  Voorkeuren voetbal

  Voorkeur soort voetbal: VELDVOETBALZAALVOETBALZOWEL VELD- ALS ZAALVOETBALDONATEUR/NIET-SPELEND LID

  Voorkeur dag VRIJDAG (25+/35+45+)ZATERDAGZONDAG

  Betalingsgegevens

  Indien er een IBAN-nummer nodig is wordt er contact met u opgenomen.

  Legitimatie (verplicht vanaf 14 jaar)
  Paspoort/rijbewijs: (max 1mb)
  Handtekening aanmelder/ster (klik en sleep met muis)
  Handtekening ouder/voogd (klik en sleep met muis) (jeugdleden)
  Het nieuwe lid verklaart bij deze de statuten en reglementen van de Sv PH Almelo te zullen naleven en akkoord te gaan met de privacyverklaring. Hij/zij machtigt de Sv PH Almelo inschrijfgeld, de verschuldigde contributie en eventuele boetes van zijn/haar rekening af te schrijven. Het lidmaatschap duurt minimaal 1 seizoen. Hij/zij is zich ervan bewust dat beëindiging van het lidmaatschap op ieder moment kan plaats vinden, maar de inning van de contributie doorloopt tot het einde van het lopende seizoen. Slechts in voorkomende gevallen kan hier door het Bestuur van afgeweken worden.


  Back To Top