skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop

Sportiviteit en gezelligheid

Dartvereniging Peil Hoog, opgericht in het najaar van 2004, is onderdeel van de s.v. PH – Almelo en heeft als doel om voor de PH leden een wekelijkse onderlinge dartscompetitie te organiseren. De competitie kenmerkt zich door een mix van sportieve rivaliteit en gezelligheid in de vorm van een hapje en een drankje in een gemoedelijke sfeer; vandaar de bijnaam: De glimlach van PH. Daarnaast wordt er jaarlijks tijdens de winterstop een darttoernooi georganiseerd voor alle PH-leden.

PH Almelo Darts
PH Almelo Darts

Speelavond

Van september tot mei wordt er iedere donderdagavond vanaf 20:30 uur gedart in het clubhuis van PH. Er wordt gespeeld op een aantal wedstrijdbanen in meerdere poules, met een promotie- / degradatie systeem.

Ook darten bij PH?

Peil Hoog werkt met een maximum aantal ledental. Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe leden. Om lid te kunnen worden moet je minimaal steunend lid van PH-Almelo zijn.

Contributie

Het inschrijfgeld is €5 (mits minimaal spelend lid), daarna bedraagt de contributie €1,50 per speelavond. Hiervan wordt onder andere jaarlijks een feestavond georganiseerd.

Back To Top