skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop

Om onze sponsoren te ondersteunen in deze Corona-tijd hebben we op deze pagina een overzicht van alle acties die onze sponsoren momenteel organiseren.

Loohuis wordt Loogisch

Loohuis communicatie & beveiliging heet sinds vandaag Loogisch. Dat kondigde het bedrijf uit Fleringen aan in een mailing naar haar relaties. “Dit is de grootste verandering in de geschiedenis van 30 jaar Loohuis”, vertelt eigenaar Henry Loohuis.

Henry richtte het bedrijf in 1990 op. Samen met zijn vader Bernard – eigenaar van Loohuis Installatietechnieken- zag hij kansen op de markt van beveiliging en communicatie. Met alle ontwikkelingen rondom het internet bleek dit een goede zet. Al drie decennia richt het voormalige Loohuis zich met communicatie, IT, beveiliging en domotica op wonen, werken en de zorg.

De nieuwe naam is een knipoog naar haar verleden en een positieve blik op de toekomst. Onder het mom: ‘laat techniek voor je werken’ wil Loogisch benadrukken dat ze het haar klanten met technische oplossingen gemakkelijk maakt.

De bekendmaking van de naam zou plaatsvinden op een eigen evenement, maar het coronavirus gooide roet in het eten. Nu is er een ‘stillere’ lancering van de naam en de nieuwe website datisloogisch.nl. Volgens Henry was er geen reden om het grote nieuws uit te stellen. “We willen júist nu onze visie onderstrepen. Techniek is belangrijker dan ooit!”

RJ Security

BHV-certificaat verlopen door Corona? RJ Opleidingen stelt kalender tot eind 2020 vast open

Ondanks de onwerkelijke situatie waarin we ons allemaal bevinden, kijkt RJ Opleidingen vol goede moed uit naar 1 juni. Hopelijk kunnen zij vanaf deze datum weer de eerste cursisten in hun Opleidingscentrum ontvangen. Om te voorkomen dat er na 1 juni, vanwege een overvloed aan aanvragen, geen plek meer is op jouw gewenste data, hebben ze nu alvast de training kalender tot eind 2020 opengesteld voor zowel de BHV basis als de herhaling.

Heb jij al een certificaat behaald? Deze blijft gewoon geldig.

Informatie over de trainingen en inschrijven kan via onze website:

BHV basis: https://lnkd.in/eSSDUzC

BHV herhaling: https://lnkd.in/e-7MFFG

 

Als sponsor ook jullie actie op onze website?

Mail met sponsoring@phalmelo.nl

Back To Top