skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop

Spelmateriaal is essentieel voor een sportvereniging.
SV PH onderscheidt 3 categorieën.

Gezamenlijk materiaal

Materiaal dat centraal wordt ingekocht en bewaard en ter beschikking staat aan alle teams (waarbij we indelingen hebben gemaakt).

Denk hierbij aan wedstrijdballen, trainingsballen, hoekvlaggen, pilonnen/hoedjes, hesjes etc. Deze materialen zijn van en voor iedereen, het is dus van belang dat deze altijd op het sportpark blijven (behalve ballen voor een warming-up bij een uitwedstrijd), zodat ook andere teams het materiaal kunnen gebruiken. We hopen dan ook dat iedereen netjes met het materiaal omgaat. Is er iets kapot, kwijt, te weinig of heb je andere opmerkingen/vragen, mail dan met materiaal@phalmelo.nl, William Grooten zal kijken hoe hij je/jullie kan helpen. PH kan niet ingaan op team/individuele verzoeken op gezamenlijk materiaal. We bepalen vooraf wat er nodig is en kunnen dit bij stellen indien gewenst.

Team materiaal

Bij team materiaal denken wij aan trainingspakken, inloopshirts, voetbaltassen, aanvoerdersbanden etc. SV PH heeft geen budget voor dit soort zaken. Wel kan PH helpen/bemiddelen bij inkoop en de zoektocht naar budget via een sponsor of een eigen bijdrage. Alle aanwezige team materiaal is momenteel beschikbaar gesteld door sponsoren ofwel zelf betaald. SV PH stelt het zeer op prijs dat er bij de aanschaf van eigen materiaal Hummel materiaal wordt gekocht, bij voorkeur via PH/Muta Sport. Materiaal beschikbaar gesteld door een sponsor moet altijd via PH besteld worden. Het is niet toegestaan zonder goedkeuring het logo van SV PH te gebruiken. Vragen of sponsoring en/of bestellen van teamkleding kunnen via sponsoring@phalmelo.nl en materiaal@phalmelo.nl

Wedstrijdkleding

SV PH kent al jaren een kledingplan waarmee wedstrijdkleding ter beschikking wordt gesteld aan de spelers. Feitelijk is het een huur/lease constructie waarbij het individuele lid via de contributie een bijdrage betaalt in de kosten en SV PH centraal wedstrijdkleding inkoopt. Momenteel spelen we in kleding van Hummel, dit wordt besteld bij Muta Sport. Beide bedrijven/merken zijn geselecteerd na een uitgebreid onderzoek. Het kledingplan loopt 3 jaar. Ieder team krijgt voorafgaand aan het seizoen 1 kledingtas met daarin shirts, sokken en broeken. De sokken zijn jaarlijks nieuw, de shirts en broeken kunnen 3 jaar worden gebruikt. De kleding blijft eigendom van PH, bij vertrek van speler of team moet de kleding worden ingeleverd. We stellen het op prijs dat de kleding netjes wordt gehouden, om zo altijd representatieve teams op de velden rond te hebben lopen. Gezamenlijk wassen verdient daarbij ook de voorkeur. Het is niet toegestaan wedstrijden te spelen onder de vlag van PH in andere merken shirts dan shirts uit het huidige plan, behoudens uitzonderingen. Ook is het niet toegestaan de kleding te dragen buiten de wedstrijden om, ook niet op trainingen.

Momenteel is Patrick Mulder contactpersoon voor het kledingplan, hij is ook bereikbaar via materiaal@phalmelo.nl

Back To Top