skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop

Last van een blessure?

De sportmedische begeleiding van PH is bedoeld voor alle leden van PH; de begeleiding is er voor jong en oud, jongens en meisjes, dames en heren en voor selectiespelers en niet-selectie spelers. Heb je een blessure of raak je geblesseerd, dan kun je terecht in de unit naast het hoofdveld / achter de tribune. Hier heeft men de mogelijkheid om een blessure te laten beoordelen door de fysiotherapeut of verzorger.

Het inloopspreekuur

De inloopspreekuren zijn op dinsdag 18:30-19:30 en donderdag van 18:30-20:00 en zijn bedoeld om een blessure te screenen en om advies te verkrijgen. Afhankelijk van de drukte is het eventueel ook mogelijk om behandeld te worden. Zoals eerder benoemd is het spreekuur voor iedereen beschikbaar. Selectiespelers zullen daarom geen voorrang krijgen op andere spelers buiten de selectie. Indien er niet voortijdig contact is opgenomen met de fysiotherapeut geldt: wie het eerste komt, wie het eerste maalt. Uit ervaring blijkt dat het erg druk kan zijn, hierdoor kan er niet altijd de aandacht gegeven worden die de fysiotherapeut als gezondheidsbevorderaar zou willen bieden. Mocht dit het geval zijn, en een klacht niet binnen het inloopspreekuur behandeld kunnen worden, dan is het mogelijk om in overleg met de fysiotherapeut een afspraak te maken in de fysiotherapiepraktijk De Graven Esch. Hier is Jurre van den Hof werkzaam die ook aanwezig is tijdens de inloopspreekuren.

Algemene info

Het aanspreekpunt voor de sportmedische begeleiding is Jurre van den Hof. Tevens zal Jurre aanwezig zijn op de spreekuren. Jurre is speler van het eerste elftal en zal ook enkele keren op zaterdag op het complex te vinden zijn. Via onderstaand nummer kan men hem bereiken. Het is raadzaam om voortijdig contact op te nemen met betrekking tot blessures, zodat hier enigszins rekening mee gehouden kan worden tijdens het spreekuur.  Indien er geen antwoord gegeven wordt aan een appje of belletje, spreek dan een voicemail- bericht in met jouw naam / naam van de speler + de klacht. We bellen zsm terug!

Jurre van den hof (fysiotherapeut) te bereiken op nummer : 06-48372488

Aanwezig : dinsdag en donderdag van 18:30-19:30

Robbie Goossensen( fysiotherapeut 1e elftal ) te bereiken op nummer 06-13680484

Aanwezig : donderdag van 19:00-20:00  en zaterdag om de week bij de wedstrijd van het 1e

Stijn Hilberink (verzorger 1e elftal ) te bereiken op nummer 06-41133041

Aanwezig : zaterdags om de week bij de wedstrijd van het 1e  en dinsdags om de week 18:30-19:30

Rutger Hoefnagels : (sportfysiotherapeut De Graven Esch)

Aanwezig van 11:15-12:00 op de praktijk de Graven Esch ( Dus niet bij PH)

Bij blessureleed, beginnende ongemakken, voor vragen en/of advies over blessures kunnen alle leden van PH Almelo, jong en oud, terecht bij de sportmedische begeleiding.

Fysiotherapiepraktijk De Graven Esch

Fysiotherapiepraktijk De Graven Esch is een snelgroeiende en vooruitstrevende praktijk met 17 fysiotherapeuten, een fitnesstrainer en 3 administratief medewerkers. De hoofdlocatie van De Graven Esch is te vinden in het gelijknamige gezondheidscentrum gelegen aan de Winkelsteeg in het centrum van Almelo, daarnaast heeft de praktijk ook een vestiging in de Klokkenbelt.

Binnen de praktijk zijn er veel specialisaties waardoor de praktijk veel mogelijkheden en expertise biedt voor het efficiënt behandelen van klachten. De meest relevante  specialismen voor voetballers van PH liggen bij de enthousiaste kinder- en sportfysiotherapeuten.

Voetballers met blessures die dermate gecompliceerd zijn kunnen voor een behandeling op maat terecht in de praktijk in het gezondheidscentrum aan de Winkelsteeg 1 te Almelo. Daar is op zaterdag een inloopspreekuur (gratis) waar een sportfysiotherapeut aanwezig is voor sportspecifieke klachten. Indien nodig, kan de kinderfysiotherapeut ook betrokken worden voor de meest passende behandeling.

Coordinator Jurre van den Hof

Rooster begeleiding

DinsdagJurre van den Hof18:30 - 19:30
DonderdagJurre van den Hof & Robbie Goossensen18:30 - 20:00
Zaterdag (tijdens thuiswedstrijden PH1)Robbie Goossensen & Stijn Hilberinkmiddag

Blessurepreventie

Blessurepreventie is een belangrijk aspect van onze begeleiding. Voorkomen is immers belangrijker dan genezen. Kleine ongemakken kunnen eenvoudig uitgroeien tot vervelende en langdurende blessures. Om dit te voorkomen biedt PH haar leden de mogelijkheid om klachten vroegtijdig en laagdrempelig door een professional te beoordelen. Daarnaast richt de sportmedische begeleiding zich op voorwaarden die kunnen leiden tot blessures, zoals coördinatie, looptechniek en lifestyle. Met name het vroegtijdig anticiperen op problemen met motorische vaardigheden en coördinatie bij jeugdspelers kan veel blessureleed in de toekomst voorkomen en stimuleert het voetbalplezier van een jeugdspeler.

Jurre van den Hof
Coördinator sportmedische begeleiding / fysiotherapeut

06-48372488

welzijn@phalmelo.nl

Robbie Goossensen
Fysiotherapeut

06-13680484

goos.r@outlook.com

Stijn Hilberink

verzorger 1e elftal

06-41133041

Back To Top