skip to Main Content
sportvereniging PH   PH Almelo Webshop

Last van een blessure?

Wie last heeft van een blessure kan voor een helpende hand terecht bij de sportmedische begeleiding van PH. Hiervoor is op de sportaccommodatie van PH een mooie ruimte ingericht, te vinden in unit 3 (achter de hoofdtribune). De ruimte bestaat uit een behandelkamer en een fitnessruimte. Dit biedt de mogelijkheid om blessures te goed behandelen, het geven van sport specifieke revalidatie in de fitnessruimte en spelers te begeleiden bij de revalidatie op het veld.

sportmedische begeleiding

Algemene info

Het inloopspreekuur vindt plaats bij Fysiopraktijk van Iersel in het Heracles Stadion (Stadionlaan 36 – 38).

Het is verstandig om vooraf te bellen (0546-714040) als je gebruik wil maken van dit spreekuur.

Op dinsdag en donderdag is de sportmedische begeleiding aanwezig in de unit achter de hoofdtribune.

Om wachttijden te voorkomen is het raadzaam contact op te nemen met de dienstdoende fysiotherapeut of sportverzorger om een afspraak te maken.

Voor vragen en/of opmerkingen kun je contact opnemen met Bart Brama, coördinator sportmedische begeleiding: tel: 06-28070862 of mail: welzijn@phalmelo.nl

Bij blessureleed, beginnende ongemakken, voor vragen en/of advies over blessures kunnen alle leden van PH Almelo, jong en oud, terecht bij de sportmedische begeleiding.

Optimale ondersteuning bij het sporten

De sportmedische begeleiding is in het leven geroepen omdat PH Almelo haar leden optimaal wil ondersteunen in hun sportbeoefening. Dus als er kleine of beginnende blessures zijn, schroom niet om onze fysiotherapeuten / sportverzorgers op te zoeken voor het stellen van een diagnose, het behandelen en voorkomen van blessureleed. De sportmedische begeleiding is op 2 avonden in de week (dinsdag en donderdag) aanwezig. Zie bijgaand rooster voor de exacte invulling en het tijdstip dat er een fysiotherapeut aanwezig is.

Rooster begeleiding

MaandagInloopspreekuur18:30 - 19:00
DinsdagLars van der Werf19:00 - 20:00
DonderdagBart Brama & Robbie Goossensen19:00 - 20:00
sportmedische begeleiding

Blessurepreventie

Blessurepreventie is een belangrijk aspect van onze begeleiding. Voorkomen is immers belangrijker dan genezen. Kleine ongemakken kunnen eenvoudig uitgroeien tot vervelende en langdurende blessures. Om dit te voorkomen biedt PH haar leden de mogelijkheid om klachten vroegtijdig en laagdrempelig door een professional te beoordelen. Daarnaast richt de sportmedische begeleiding zich op voorwaarden die kunnen leiden tot blessures, zoals coördinatie, looptechniek en lifestyle. Met name het vroegtijdig anticiperen op problemen met motorische vaardigheden en coördinatie bij jeugdspelers kan veel blessureleed in de toekomst voorkomen en stimuleert het voetbalplezier van een jeugdspeler.

Bart Brama
Coördinator sportmedische begeleiding / fysiotherapeut

06-28070862

welzijn@phalmelo.nl

Van Iersel

Lars van der Werf 
Fysiotherapeut

06-42190656

larsvanderwerf@live.nl

Robbie Goossensen
Fysiotherapeut

06-13680484

goos.r@outlook.com

Alex Wielens
Sportverzorger 1e Elftal

06-42125910

famwielens@outlook.com

Back To Top